SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

IFBB Pro Arnold Classic 2010 - lista zawodnikow

temat działu:

Aktualności - Kulturystyka i Fitness

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 8611

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 4951 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 58469
Dzisiaj pojawila sie finalowa lista zawodnikow zaproszonych do udzialu w prestizowym Arnold Classic 2010 w marcu. Jak widac ponizej zapowiadaja sie swietne zawody. Zapraszam do dyskusji, ewentualnie wklejania zdjec, filmow, itp. startujacych.

Arnold Classic

Melvin Anthony
Tarek Elsetouhi
Toney Freeman
Kai Greene
Phil Heath
Dexter Jackson
Johnnie Jackson
Robert Piotrkowicz
Ronny Rockel
Silvio Samuel
Sergey Shelestov
Branch Warren
Roelly Winklaar
Hidetada Yamagishi
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11178 Napisanych postów 51894 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Piotrkowicz ma duzo szersza talie teraz niz mial. Zwiekszyl mase ale i talia poszla

Sklad jest taki ze ciezko bedzie cokolwiek zdzialac.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 1296 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9460
prawie jak Olympia... sami najwyzszej klasy zawodnicy po za Cutlerem,a co najwazniejsze wsrod tej calej smietanki kulturystcznej jest POLAK
Ciekawe jak na tle juz tych najlepszych wypadnie oraz ciekawe jak pojdzie Winklaarowi :P

bedzie co ogladac :D

Nie boje się,że umrę,boje się tylko,że zabraknie dla mnie ciężarów na siłowni !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 357 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 27342
No prosze i Robert sie znalazł... przynajmniej z przyjemnoscia obejrze.. :)

Na Sucho To Nawet Trawa Nie Rośnie.. :D

http://vimeo.com/30427727 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 342 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 4443
łłłoooł patrzac na liste zawodnikow to juz sam fakt mozliwosci konkurowania z nimi na jednej scenie to wielki sukces Roberta mysle ze zajecie pozycji blisko top5 bedzie niezbyt osiagalne ale zycze mu jak najlepiej!

Zmieniony przez - szOrtt w dniu 2009-12-21 23:08:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 746 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 38635
mam nadzieje ze tym razem heath udowodni ze jezeli cutler nie robi formy z marsa, to on jest nr.1

Szukaj, a znajdziesz!

Moja siłownia - http://www.sfd.pl/Siłownia_Melona_i_ekipy_:_-t348550.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 1840 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 73449
ponownie obstawiam, ze heath poza top3

przed olympia mowilem, ze heath poza top5, a byl 5. Pisze to, dla przypomnienia tym, ktorzy beda chcieli mnie znowu zjechac piszac jaki to wielki mistrz i ile sandowow bedzie mial

Mysle ze:
1. Dexter
2. Kai
3. Warren
4. Freeman
5. Rony Rockel
6. Heath

Zmieniony przez - Sandwich16 w dniu 2009-12-21 23:40:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 12532 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 33175
czesc wszystkim!!!!
nie typuje bo mimo ze szanuje wszystkich tych zawodnikow za ciezka prace, ale jestem pelen podziwu dla Roberta i jemu calym sercem zycze zeby jak najlepiej wypadl nie tylko dlatego ze reprezentuje barwy naszego kraju, ale przede wszystkim za prace i rozwOj jego kariery (masakra Robert jeszcze kilka lat temu wygrywal w Polsce ogolnopolskie debiuty kulturystyczne a teraz nie tylko stoi na scenie z najlepszymi zawodnikami swiata, ale z nimi walczy jak rowny z rownym) WIELKI SZACUNEK!!!!!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 1296 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 9460
zgadzam sie z Tomkiem Pabiniakiem i dla Roberta naprawde naleza sie slowa uznania za to jak sie rozwinal i powinnismy miec nie tylko nadzieje, ale rowniez wiare w to,ze bedzie nadal sie rozwijal tak jak do tej pory i reprezentowal nasz kraj na zawodach typu AC i MR,O jak najdluzej sie da :)

Nie boje się,że umrę,boje się tylko,że zabraknie dla mnie ciężarów na siłowni !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 184 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 24911
Gdzie sie spodziewac mocnaj obasady jak nie na AC? Zabraklo tylko Vica i Cutlera. Szkoda, ze dopiero w marcu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 474 Wiek 9 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12406
a Fouad Abiad, mial startowac na olympi i go nie bylo, myslalem ze w AC sie pokaze :(
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11178 Napisanych postów 51894 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Mam nadzieje że będzie powtórka z Olympi
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Roelly Winklaar - IFBB Pro

Następny temat

Kim Kold

WHEY premium