Zaraz po zakonczeniu treningu co zjesc lepiej? 200g kaszy prazonej z sosem czy 30dkg sera bialego? Nie wiem na co patrzec? czy aby wiecej kalorii dostarczyc czy wiecej bialka. DO tej pory jadlem najpierw kasze 200g i zaraz potem 30dkg sera bialego. Zjedzenie tego wszytskiego zajmuje mi okolo 40 minut po zakonczeniu treningu czy to dobrze czy zle?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bezposrednio po treningu carbo,wafle,miod,gainer a potem do godziny pelnowartosciowy posilek
Bedzie pisk!!!!!!!!!
...
Napisał(a)
Po treningu to przede wszystkim musisz uzupelnic weglowodany. Najlepsze bedzie carbo, potem wafle ryzowe i jakis gainer. A dopiero w granicy godziny zjesc posilek bogaty w bialko
... Top Mass TEAM :) ...
,, Jak Boli To Rośnie "
...
Napisał(a)
Tak, carbo i wafle to najlepsze źródła aminokwasów potrzebnych do odbudowy uszkodzonych włókien mięśniowych
Zmieniony przez - Charon w dniu 2006-04-26 12:11:46

Zmieniony przez - Charon w dniu 2006-04-26 12:11:46
Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
o boshe
ja bym nie jadł samych węgli odrazu po treningu

ja bym nie jadł samych węgli odrazu po treningu
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czym zastąpić tuńczyka ?
Następny temat