Na paczatek , witam wszystkich tutaj zgromadzonych
A wiec , jak temat wskazuje zaczynam uczyc sie breka ,( jakby ktos nie wiedzial to breakdance
), i w tym tancu( a dokladniej rozne tricki w nim ) trzeba miec dosc sily ( no zalezy tez co sie wykonuje )
Tyle co sie naszukalem po necie , po forach, to dowiedzialem sie zeby robic duzo pompek na lezaco do ziemi , i w podporze o dwa naprzyklad stolki . No , ale niewiem czy aby nie ma jakis innych jeszcze cwiczen ktore dalyby mi znaczna poprawe silowa ( oczywiscie po jakims czasie ).
Nom i prosilbym Was , o porady typu jakie dodatkowe cwiczenia byscie mi polecili , a potrzebne mi jeszcze na dobre wybicie z nog ( do salta naprzyklad ) , ale przedewszystkim silne rece , bo duzo trickow ktore sie wykonuje to przekladaja sie na sile w rekach
I czy moglbym naprzyklad takie pompki sobie codziennie oprocz niedzieli cwiczyc , bo zapal i checi mam ogromne i ten mam plus , ze dlugo sie nie poddaje i dąze uparcie do celu
, czyli czy przelozy mi sie to na sile ( bo mi sie zdaje , ze tak , poniewaz niechce rzezbic ciala czyli poprawic stan sylwetki zwiekszyc i urzezbic miesnie , tylko sily nabierac , przeciez jak chlopy za granica harują caly tydzien po 8h i musza/maja sile isc do roboty na nastepny tydzien i tak przez 3 miesiace
) , ale wole sie Was poradzic .
Prosze Was o pomoc , i z gory naprawde dziekuje za odpowiedzi

A wiec , jak temat wskazuje zaczynam uczyc sie breka ,( jakby ktos nie wiedzial to breakdance

Tyle co sie naszukalem po necie , po forach, to dowiedzialem sie zeby robic duzo pompek na lezaco do ziemi , i w podporze o dwa naprzyklad stolki . No , ale niewiem czy aby nie ma jakis innych jeszcze cwiczen ktore dalyby mi znaczna poprawe silowa ( oczywiscie po jakims czasie ).
Nom i prosilbym Was , o porady typu jakie dodatkowe cwiczenia byscie mi polecili , a potrzebne mi jeszcze na dobre wybicie z nog ( do salta naprzyklad ) , ale przedewszystkim silne rece , bo duzo trickow ktore sie wykonuje to przekladaja sie na sile w rekach

Prosze Was o pomoc , i z gory naprawde dziekuje za odpowiedzi