Szacuny
1
Napisanych postów
170
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5244
znajomy mi kiedyś opowiadał jak w piwnicy goście od niego z bloku zamontowali jakąś za***istą grubą kłódke gerdy z atestem. przychodzą rano patrza piwnica otwarta a kłódka jak siedziała na swoim miejscu tak siedzi.
złodzieje dobrali sie poprostu do zawiasów i podważyli drzwi
Szacuny
7
Napisanych postów
1837
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13164
Ja mam tak siłkę ulokowaną, że nie ma szans, żeby cokolwiek ukradli. Musieliby przez dom wejść A w domu o wiele cenniejsze rzeczy i również zabezpieczenia lepsze
Szacuny
12
Napisanych postów
1777
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
29465
dobrze jak kłódka była tak zrobiona aby złodzieje nie przymroźili boca na którym założona jest kłódka i nie ***neli młotkiem. Jeśli pręt jest słaby to żadna nawet najlepsza kłódka nie pomoże
Szacuny
1
Napisanych postów
1735
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
19825
Kiedyś miałem z 3 lata temu obciążenie własnej roboty(ćwiczyłem na babci ławce podwórkowej ;DD )to schowałem na podwórku pod schodami 60kg(było lato a ćwiczyłem na dworze sobie) to mi buchneli :P
Teraz mam w piwnicy od domu to mam 2 zamki :P
" Jeden miłości chce drugi ma puste serce ..
Jeden nic nie chce mieć,a drugi chce mieć więcej "
Szacuny
6
Napisanych postów
364
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
10738
Dokładnie jw. Co z tego ze kłodka za***ista jak mozna drzwi z zawiasów sciągnać.
Zabezpiecz drzwi zeby nie dało sie ich sciagnac z zawiasów, oraz sprawdz stan zawiasów. Wielu złodzieji zamiast ciac gruba kłódke woli przeciac zawiasy
Szacuny
8
Napisanych postów
443
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
17350
Ja mam siłke w piwnicy w oknach kraty i dwie pary drzwi jedne metalowe drugie zwykłe. A co do kradzierzy to u mnie na siłce miało to miejsce prawie wszystko mi wynieśli ale po pół roku wszystko odzyskałem a najlepsze jest to że to wszystko za***ał koleś który z nami ćwiczył na tej siłce ;) Więc najlepsze zabezpieczenie ci nie pomoże jak masz ****e w ekipie.
Zmieniony przez - zlyczlowie w dniu 2009-01-02 04:04:48