tak w jednym zdaniu co wogole daje ZMA, bo kupilem to apteczne jem no i nic nie czuje :Ppozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
jesli nie dziala na ciebie apteczne, to sproboj firmowego, jesli nie odczujesz roznicy to kupuj apteczne ^^
...
a w jakim celu bierzesz?
http://www.sfd.pl/chucknoris_/masa_z_półobrotem-t424885.html DZIENNIK TRENINGOWY ZAPRASZAM
http://www.sfd.pl/BLOG_Nawet_parówka_dęta_raz_w_roku_ma_swoje_święta_by_chucknorris-t484710.html
BLOG TREC ZAPRASZAM
NIE POPRAWIAM DIET I TRENINGÓW NIE ZNAM SIĘ NA TYM
...
boze ja sie pytam zeby mi ktos napisal w jednym zdaniu co mi da Zma a tu jeden mi pisze w jakim celu drugi mnie odsyla do wyszukiwarki:/ nastepny napisze ze najwazniejsza jest dieta!!!!ludzie napiszcie mi w jednym zdaniu co daje ZMA !!!!!
...
w skrocie magnez tracisz pocac sie, cynk bierze udzial w produkcji tescia, oczywiscie maja wieksze zastosowanie ale sa o tym artykoly.W moich odczuciach lepszy sen i libido tez lekko wzrasta
--==Masa ponad wszystko!!!==--
...
regeneracja i sen lepszy
magnez - niezbedny do przetwarzania materii i cynk -reguluje testosteronu :]
Zmieniony przez - Dasiu2 w dniu 2006-10-31 22:37:51
magnez - niezbedny do przetwarzania materii i cynk -reguluje testosteronu :]
Zmieniony przez - Dasiu2 w dniu 2006-10-31 22:37:51
...
Naprawde oczuwasz lepsza regeneracje?Po glucie to czuje, a magnez to magnez :]
...
Jak ktos odczuwa lepsza regeneracje to spoko ja nie zaprzeczam, np sporo osob nie oczuwa brania glutaminy a dla mnie to podstawowy suplement...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
OLIMP Egg Protein czy System Protein 80? i jaki smak?
Następny temat
Krzysztof Piekarz