Szacuny
0
Napisanych postów
204
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2866
Witam!!
Mam takie pytanko :mam 18 lat pol roku trenuje bralem juz kreatyne i hmb,doradzono mi abym wziol zma +EMF z treca plus domowe zma plus na noc 150g sera bialego.
Co myslicie otym??
Czy te zma da jakies efekty??
Glowny problem to male rece klate i barki mam rozbodwane
Pozdrawiam
Szacuny
2
Napisanych postów
269
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1231
co do zma to Ci powiem ze lepiej zaoszczedzic i kupic apteczne
standard powtarzany do zrzygania na tym forum
zincas forte + filmoag b6
zincas 1tabs przed snem
filmoag b6 3-4tabsy razem z zincasem
wg mnie zma (czy z supli czy apteczne) da Ci dobry sen przez co lepsza regeneracje a na podwyzszenie testostronu bym nie liczyl tymbardziej w wieku 18 lat gdy jest on na wysokim poziomie
co do efektow to przyjmij do wiadomosci ze podstawą jest dieta i trening (w twoim przypadku trening masowy) a cala reszta supli sa tylko uzupelnieniem tej podstawy
co do emf to sie nie wypowiem bo ja jeszcze jestem leszczyk
i nie mam zwyczaju pisac na temat na ktory nie mam pojecia xD
Zmieniony przez - Chwilami w dniu 2006-05-27 01:44:46
Wpisz maksymalnie 3 linijki do 120 znaków w każdej. Podpisy są dynamiczne - jeśli gdzieś wyjeżdżasz, tutaj możesz umieścić odpowiednią informację.
Szacuny
2
Napisanych postów
269
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1231
slownik by Ci sie przydal ;]
nikt Ci diety nie ulozy, wez sobie ze 4 pierwsze lepsze z tamatow typu 'dieta do oceny' oblicz bilans i zrob z niej jedna
uzywaj wyszukiwarki
uwierz mi ze znajdziesz co trzeba wpisz dieta, to nie jest przeciez trudne
jesli nie znajdziesz zadawalajacych Cie informacji (w co watpie) zawsze mozesz skozystac z googli tam jest wszystko i jeszcze wiecej
Zmieniony przez - Chwilami w dniu 2006-05-27 15:52:36
Wpisz maksymalnie 3 linijki do 120 znaków w każdej. Podpisy są dynamiczne - jeśli gdzieś wyjeżdżasz, tutaj możesz umieścić odpowiednią informację.