chlopaki pomozcie co mam zrobic zeby jakos zminimalizowac smak tego shitu. mam pierwsza wersje XS i dzis pilem 1/3 miarki myslalem ze jak rozrobie w duzej ilosci wody to bedzie dobrze ale nic to nie dalo ten okrutny smak mnie poprostu odraza i odrazu na wymioty mi sie zbiera. jakie macie sposoby zeby ten smak byl troche lepszy, jadlem duzo wynalazków i dawalem rade wszystko przelykac ale z tym jest naprawde zle:(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
lub z sokiem pomaranczowym

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
miarka do buzi i zapijasz wodą, nim poczujesz smak będzie już przełknięte.
pzdr/

pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Ja nie wiem jak XS smakuje, ale HP pilem z sokiem grejpfrutowym, mniej bylo czuc smak.
...
Napisał(a)
smiesza mnie takie tematy bez urazy
nie liczy sie smak a moc produktu ( jak kobiety zachowujecie sie z tymi smakami )
mieszaj z sokiem jakims i po problemie
pozdro

mieszaj z sokiem jakims i po problemie
pozdro
Po kontuzji, wracam małymi kroczkami do formy :)
...
Napisał(a)
ile ja bym dal za pierwsza partie XS'a
smak byl nie dobry fakt, mam nowa wersje, juz jest lepiej, aczkolwiek dalej smakuje jak pomyje
wsyp do mordy i zapijaj woda
ew. zmieszaj z czyms lub popijaj sokiem...

smak byl nie dobry fakt, mam nowa wersje, juz jest lepiej, aczkolwiek dalej smakuje jak pomyje

wsyp do mordy i zapijaj woda
ew. zmieszaj z czyms lub popijaj sokiem...
...
Napisał(a)
Kakao do XS ?:/ 

"Tak, to siniaki zdobyte w bójce."
"Nie, nic mi to nie przeszkadza."
"Doznałem olśnienia."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!