Szacuny
0
Napisanych postów
740
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4587
Witam!!!
Mam takie pytanie!!!Chce się dowiedzieć czy np. jak bede brał kreatyne np po 5g dziennie to jest morzliwość rzeby mi nie zaszkodziła tak jak przy braniu normalnym!!! a i jerzeli jurz mam brać raz dziennie po 5g to o jakiej porze dnia a i jak mam dzień beztreningu to tesz kiedy moge ją wziąść??? Prosze o pomoc!!! aha mam 16 lat!!!
ah oh eh...
REDDRAGONTERRORTEAM
TO NIE PRZEDŁUŻENIE MOJEGO CHOOJA TO MÓJ TRABI I PO MIEŚCIE SIE NIM BUJAM...
Szacuny
20
Napisanych postów
2925
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17203
Nie wypelniles profilu, nic o Tobie nie wiadomo, ponadto ze masz 16lat i jestes na bakier z ortografia:)
Moim zdaniem na crea dla Ciebie jeszcze za wczesnie, glownie ze wzgledu na wiek.
Poczytaj archiwum, odpowiedzi na Twoje pytania zostaly udzielone juz wielokrotnie
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dobre pytanie, wszyscy myslą ze kreatyna to zwykła odzywka tak jak jakas masówka, ale to nie prawda ja wdupiałem dwa razy dziennie po ok. 8gr. efekty były za***iste tzn.zrobiłem dwa cykle 0,5 kilowym opakowaniem , tzn. .250 gr. na cykl i potych dwóch cyklach poszło mi 5 kg.czystej masy miesniowej , ale jest i druga strona medalu zaczeła mnie ostatnio napier.... wątroba tak jak nigdy , prze***aie się czuje , kreatyna biore praktycznie od samego pączatku tzn. 2 mieśiac chodzenia na pake , i ***ie sobie takie cykle z przerwami , zrobiłem juz z jakies 10 cykli , róznymi kreatynami i jedno jest pewne najlepszom kreatynkom ( nietylko dlamnie ) jest krea. firmy Nutrend. Z tego listu wywnioskuj plusy i minusy brania chemi , i śie zastanów.
"Gdy ktos mnie uderzy nieboje sie że mnie pobije , boje sie co będe mu mósiał w tedy zrobić"