Witam mam do wydania 150-200 zl na jakies stacki kreatynowe co byscie kupili za ta kase.Czy wybor storm 834 gr + shock 440 gr bedzie dobry. Wiem ze jest wiele takich tematow ale wiekszosc jest z 2006-2008 roku.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Poczytaj w dziale z opiniami na temat poszczególnych staków bo tutj jak zazwyczaj przy tego rodzaju pytaniach usłyszysz wiele różnych odpowiedzi.
Każdy ma swój ulubiony stak, który najlepiej na niego działa, wiec i tak sam bedziesz musiał wybrać.
Każdy ma swój ulubiony stak, który najlepiej na niego działa, wiec i tak sam bedziesz musiał wybrać.
...
Napisał(a)
fajną mieszanką kreatyn jest produkt Hi Tec'a HYPERFUSION
zawiera 10 typow kreatyny, równiez cena jest bardzo korzystna i bardzo duzo pozytywnych opini na temat tego stacka slyszalem
sam od stycznia bede mial na nim cykl
zawiera 10 typow kreatyny, równiez cena jest bardzo korzystna i bardzo duzo pozytywnych opini na temat tego stacka slyszalem
sam od stycznia bede mial na nim cykl
never back down
...
Napisał(a)
ale jeżeli miałbym już coś polecić to byłby to No shotgun. Byłem z niego bardzo zadowolony. a jeżeli ma to być cykl kreatynowy to do tego mono np. z universala i masz bardzo dobry cykl.
...
Napisał(a)
wincol z tym szukaniem to nie jest tak latwo bo znajde opinie np xpanda ktora jest z 2006 roku a miedzy 2006 a 2009 jest roznica w jakosci na ktorej wiele osob sie zawiodlo

...
Napisał(a)
no ale przecież opinie wpisywane są na bieżąco więc są i te aktualne. chyba źle szukałeś

...
Napisał(a)
ilu ludzi tyle opinii
mi się np podobal z przedtreningowych hypershock - a sklad wydaje sie lipa, i wielu opini nie ma.
generalnie optuję przy zestawach mono/orotan + stack przedtreningowy.
mi się np podobal z przedtreningowych hypershock - a sklad wydaje sie lipa, i wielu opini nie ma.
generalnie optuję przy zestawach mono/orotan + stack przedtreningowy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!