Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
89
Witam. Ile aktualnie mogę mieć bf i co teraz dalej robić waga 68,5kg, myślę żeby zejść do 67kg i robić rekompozycje? Ogólnie z wagi 88kg do 68,5 zszedłem z 105cm w pasie do 84cm. Dołączam zdjęcia sylwetki. Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17811
Napisanych postów
133426
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1467203
jak znasz dobrze swoje ciało, zapotrzebowanie dobrze oszcujesz to możesz się bawić, tylko nie wiem czy nie lepszym wyjściem będzie budowanie dobrej jakosciowo masy mieśniowej
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
89
Dodam że mam z przodu mało widoczny na zdjęciach brzuszek troszkę chyba skinny fat :D co z tym teraz robić masować napewno nie mogę ze względu na problemy z plecami i nogami więc redukować? Czy kreatyna plus zero kaloryczne? Hmm
35317
Napisanych postów
27046
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
286754
Idzie lato i jeśli widzisz w realu że na brzuchu siedzi fat to ścinaj i dotniesz się na lato. Piszesz wyżej że były przerwy na regenerację , więc jest ok. Potem bardzo powolna masa z głową i bez pośpiechu
6427
Napisanych postów
79124
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
773752
Masa ciała nie jest wyznacznikiem efektów kształtowania sylwetki i jej wyglądu. Sugeruję skupić się na pomiarach obwodów ciała, np. co jeden dwa tygodnie rano na czczo i je zapisywać. W dłuższej perspektywie zdjęcia sylwetki. Należy wykonywać je w dobrej jakości i zawsze tych samych warunkach (poza, bielizna, odległość i światło). Wtedy będzie wiadomo jakie są efekty i do jakiego celu warto jest dążyć. Jak na tę chwilę, jak najbardziej można jeszcze zejść niżej z poziomem tkanki tłuszczowej i dopiero wtedy budować lepszej jakości mięśnie.