Szacuny
1
Napisanych postów
45
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1130
Hejka wszystkim?!!! mam wielki problem. PO prostu NABAWILEM SIE UCZULENIA NA MLEKO <BIALKO> KIEDYS TEGO NIE MIALEM TO OD JAKIS 3 DNI. MLEKO A DOKLADNIE KASZKI U PLATKI KUKURYDZIANNE JEM RANO WIECZOREM I CZASAMI POPOŁUDNIU JAKO PRZEKĄSKE. I OD 3 DNI ZAUWAZYLEM ZE JAK ZJEM MLEKO W CIAGU DNIA TO WIECZOREJ JAK ODDYCHAM TO MNIE COS W GARDLE LASKOCZE I ZACZYNAM SIE DUSIC. WIECIE MOZE JAK TEGO SIE POZBYC???? CZY MUSZE ISC DO ARELGOLOGA I SIE ODCZULIĆ????? JAK KTOS TO MIAL I WIEJ CIO Z TYM ZROBIC NIECH POMOZE, DZIEKI Z GÓRY SOGI DAJE NARAZIE
Szacuny
10
Napisanych postów
2097
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
69594
najlepiej udaj sie do lekarza
" Staraj się być najlepszy, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny, szanuj swego ojca oraz matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości ". JOE WEIDER TRENER MISTRZÓW OD 1936R.
Cytat roku by pio091: Ja mam 16 lat jestem w czasie cyklu metka jest cool ale musisz ją codziennie wypocić (zmniejsza skutki uboczne)
Szacuny
9
Napisanych postów
413
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6565
Ja również popieram rade osoby wypowiadającej sei przede mną. Jeśli nie wiesz co to, idź do lekarza. Cos w tym musi być, bo mój kolega miał tak, że jak jadł i zapijał mlekiem to później cięzko mu sie oddychało.
Szacuny
90
Napisanych postów
17398
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
79160
a moze kaszki sypkie ci staja w gardle ?
jesli nie - do lekarza
Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES
Doradca w dziale Alternatywna Droga.
Szacuny
2
Napisanych postów
111
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2313
Prawdopodobnie nabawiłes się uczulenia na laktozę, podobnie jak ja:)
Swego czasu odżywiałam sie tylko mlecznymi rzeczami i jak małe dziecko dostałam skazę białkową, a alergolog po zrobieniu testów stwierdził uczulenie na laktozę i odczulanie.
Zapraszam więc do lekarza !
Szacuny
1
Napisanych postów
45
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1130
jak narazie jestem 2 dzien bez mleka i przeszło, narazie nie dusze sie. U mojej mamy w szpitali lekarz powiedzial ze w wieku 17 lat spozywanie ponad litra mleka dziennie jest niezdowe konsekwencjami są wlasnie te problemy z oddychaniem. i powiedzial ze jak juz chce pic mleko to 0,0% lub 0.5% tł. oki jak narazie nie bede pil wcale. oki dzieki za pomoc Narazie
3mta sie.