Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
208
Witam.Czy mógłby ktoś pomóc mi ułożyć plan treningowy, bo kompltnie się na tym nieznam..Prawdemówiąc znalazłem conieco na tej strnie ale nieumiem tego złożyć... Zamierzam ćwiczyć w warunkach domowych.Mam 16 lat i waże ok.60kg.Mam sztange z łąwką, drązek, hantle...aha i kupuje witaminy vita-min..Pomoże ktoś?
Szacuny
0
Napisanych postów
26
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
208
Właśnie chyba umieściłem temat w złym dziale bo nie mam stażu, za co przepraszam...i nie stosuje diety, ponieważ się na tym nie znam..waże 60kg wz 1,73m no i moge powiedzieć że wyciskam 65 kg i wogóle nie ćwiczyłem...pomoże ktoś w ułożeniu tego wszystkiego..?
Szacuny
73
Napisanych postów
6381
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25954
Dzial dobry i nie masz za co przepraszac spokojnie. Masz czerwony link w dziale i znajdz tam trening ACT. Po otworzeniu tego artykulu masz tam gotowe plany ktore sa idealne dla Ciebie. Co do diety to dzial odzywianie i rowniez posty podiweszone ( u gory dzialu).
pozdrawiam
Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.
Szacuny
2
Napisanych postów
320
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8046
Sorry chlopcze ale ja rozumiem ze najlepiej powiedziec ze sie na tym nie znam i poprosic zeby ktos poszukal za Ciebie, ale po co klamac ze cos czytales i nie potrafisz ulozyc, przeczytaj tyle zebys potrafil. Masz dopiero 11 postow przeczytanych !
No a to jest dla Ciebie do poczytania na teraz
https://www.sfd.pl/Pierwsza_Wizyta_Jasia_na_FORUM-t355004.html są tam linki jakie potrzebujesz
Zmieniony przez - marczello w dniu 2008-05-07 22:49:14
Zmieniony przez - marczello w dniu 2008-05-07 22:49:45