Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Taboret zamiast ławeczki

temat działu:

Trening w domu

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 14438

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 79 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2168
Siemanko!
mam takie pytanie... otoz cwicze juz gdzies 6 miesiecy ale bez diety i wogole..cwicze w domu do dyspozycji mam hantle i sztange obciązenia 54 kilo ;/ potem bedzie wiecej..teraz od roku szkolnego mam zamiar wziasc sie za siebie (dieta dobry plan itd) ...ale pytanie brzmi..czy moge zastąpić ławeczke taboretami?? tzn czy jest sens cwiczyc wyciskania na taboretach bo nie mam kasy na ławeczke ;/ czy przyniesie mi to jakiekolwiek efekty czy sobie odpuścic ? Dzięki za pomoc

p.s ten sprzet wlasnej roboty jakby co :) tkaze nie jest jakis full wypas xD

Zmieniony przez - Fifa3run w dniu 2009-08-18 20:46:24
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1374 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9255
nie no takiego nie mam :( mam meteora owszem ale 28 średnica :)jak kupowałem to był filmik, testowali wytrzymałośc 180kg i dał rade. mi tyle wystarczy puki co na klate idzie 120

Zmieniony przez - koksDamian w dniu 2009-08-21 18:38:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 919 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18478
ja na poczatku tak cwiczylem tylko na pufach upewnij sie zeby sie nie zawalilo i bedzie lus

Zmieniony przez - KryszkaVS w dniu 2009-08-18 20:54:41

Co Cię nie zabije to Cię dwa razy wzmocni !!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1147 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13782
trb sobie laweczke wlasnej roboty. poszukaj w postach podwieszonych. Pozdro

"Upór i Systematyczność, Efekty Przyjdą Same"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 486 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 3232
ja robilem 3 taborety czwarty wyzszy i tam sztanga.to byli czasy xD

Jak pomoglem nie badź żur daj sog'a

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 79 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2168
aha czyli spoko :) bo ja mailem zamiar wlasnie cwiczyc tez na 3 taboretach...ale chyba skusze sie na tą ławeczke wlasnej roboty :) Dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 170 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7584
weź deskę do prasowania, ja tak zaczynałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 484 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18754
deskę do prasowania? ?

Połamie się...
Już lepiej te taborety...

ja na początku ćwiczyłem na oparciach od łóżka takich xDDD

Nie problem ćwiczyć, problem chcieć...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ale oczywiście nie roztawiona tylko złożona :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a jesli mozna wiedziec...tą deske na czym stawiales??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Na 2 szerokich pufach, raz nawet jeden koniec opierał się o łóżko ale gibałem się strasznie:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a sluchajcie... wpadlem na takie cos..postawie 2 taborety i na tym deske(taką normalna) obłożylem ja gabką taka jak np jest w fotelach (neiwiem jak to sie nazywa) tylko ze ona ma 36 cm szerokosci...i stad moje pytanie.Czy moge na niej cwiczyc? bo ławeczke jest węzsza chyba...pokombinowal bym z ta deska do prasowaniaxD ale mama sie boi ze polamie z góry dzięki za odp.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwsze kroki

Następny temat

pomozcie

Spalanie
Polecane artykuły