Macieja
MY FOTO http://www.sfd.pl/temat208080/ i strona 4
...
Napisał(a)
ale co ja mam wam wrzucać jak kwit wypieprzyłem od razu po wyjściu z laboratorium ??
wynik miałem 1,209XX, norma jakoś od 1,9 do 9 była... nie pamiętam
sqrwiel moze deca tez walona skoro dobrze dymasz
deka musi być tam bo na offie miałem teścia 5 z hakiem... no to co innego tak by zaniżyło wynik ??
tak, staram sie pocieszać że nie miałem wałkowanych 3 środków z 3ech użytych do cyklu i że jednak ta deka to jest deka
no nic... dzisiaj poszło 500 prolki, jutro ruszam z mixem 250 cypka + 100 propka e3d
i w środe/czwartek znowu zrobie badanie testa... ja im kurva pokaże
co najśmieszniejsze z tej historii poprawiłem wyniki w wycisku na klatke i w martwym
z teściem poniżej normy...
Zmieniony przez - sqrwiel_ik w dniu 2010-11-19 20:32:52
wynik miałem 1,209XX, norma jakoś od 1,9 do 9 była... nie pamiętam
sqrwiel moze deca tez walona skoro dobrze dymasz
deka musi być tam bo na offie miałem teścia 5 z hakiem... no to co innego tak by zaniżyło wynik ??
tak, staram sie pocieszać że nie miałem wałkowanych 3 środków z 3ech użytych do cyklu i że jednak ta deka to jest deka

no nic... dzisiaj poszło 500 prolki, jutro ruszam z mixem 250 cypka + 100 propka e3d
i w środe/czwartek znowu zrobie badanie testa... ja im kurva pokaże

co najśmieszniejsze z tej historii poprawiłem wyniki w wycisku na klatke i w martwym

Zmieniony przez - sqrwiel_ik w dniu 2010-11-19 20:32:52
...
Napisał(a)
Pewnie deka sporo zaniżona i stąd niski wynik a jednak brak dekadicka.
Jak sam nie ugotujesz to nigdy nie ma pewności co siedzi w środku
A opinie na sfd są raczej mało wiarygodne.
Jak sam nie ugotujesz to nigdy nie ma pewności co siedzi w środku

Pomogłem? Daj SOGa
...
Napisał(a)
korva takie czasy ze kiedys sie smiano z fejków a teraz najlepszym bedziemy robić cykle z fejków bo i tak beda najlepsze.. niedługo piersi z kurczaka beda wałować
...
Napisał(a)
"niedługo piersi z kurczaka beda wałować"
To akurat jest juz robione od paru lat
To akurat jest juz robione od paru lat

OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
teraz już nie bedzie tak że bede zakładał pół roku przed że zrobie cykl ze środków a+b+c tylko bedzie kupowane to co akurat wpierdzielają inni i co na pewno działa akurat W TEJ CHWILI ... nie ma już "kupuj X i Y, bo to najpewniejsze tam od iluś tam lat" jak to było z omką...
tylko to co aktualnie działa...a o egzotykach już zapominam wogóle.... teść, meta, anapolon, clen, t3... to co można szybko poczuć działanie i ewentualnie na badaniach wyjdzie co siedzi
boldy,oxy,treny,npp to se można teraz w dupe wsadzić chyba że ktoś ma dojście do samej wytwórni
jak wałują omke za 45zł to se wyobraźcie jaka primka jest na naszym rynku np ?
tylko to co aktualnie działa...a o egzotykach już zapominam wogóle.... teść, meta, anapolon, clen, t3... to co można szybko poczuć działanie i ewentualnie na badaniach wyjdzie co siedzi

boldy,oxy,treny,npp to se można teraz w dupe wsadzić chyba że ktoś ma dojście do samej wytwórni

jak wałują omke za 45zł to se wyobraźcie jaka primka jest na naszym rynku np ?

...
Napisał(a)
meksyk wchvj z tymi wałkami
jak zaczynałem chodzić na siłke to chłopaki sie chwalili że robią cykl na 2 paczkach omki, 200 tabs mety i puchli kurva jak brojlery na obiadach mamy
teraz bramki w największych klubach obstawiają hahaha
Dzisiaj sie bije 1,5g omki ew, zero retencji i jeszcze miesiąc temu na forum wmawiali że to NA PEWNO PRZEZ DIETE
jak zaczynałem chodzić na siłke to chłopaki sie chwalili że robią cykl na 2 paczkach omki, 200 tabs mety i puchli kurva jak brojlery na obiadach mamy

Dzisiaj sie bije 1,5g omki ew, zero retencji i jeszcze miesiąc temu na forum wmawiali że to NA PEWNO PRZEZ DIETE

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kontuzja w trakcie cyku na PH, jak to rozegrać
Następny temat