...
Napisał(a)
słynną 910071
ale nie przejmuj sie... nie wiem co jest grane ale gadałem z paroma chłopakami i czują testa... wiadomo że mega zaniżona jest ta omka bo jak chłopaczek 85kg wbija 1,5g i podszedł 2kg w 3 tygodnie to jest dosyć dziwne co ?
Dugii ty bijesz z deką, jeśli nie masz problemu z libido to musisz mieć tam testa troche chyba że w omce masz olej a w dece troche enana... to nawet niezłe
ale nie przejmuj sie... nie wiem co jest grane ale gadałem z paroma chłopakami i czują testa... wiadomo że mega zaniżona jest ta omka bo jak chłopaczek 85kg wbija 1,5g i podszedł 2kg w 3 tygodnie to jest dosyć dziwne co ?

Dugii ty bijesz z deką, jeśli nie masz problemu z libido to musisz mieć tam testa troche chyba że w omce masz olej a w dece troche enana... to nawet niezłe

...
Napisał(a)
troche to smieszne bo teraz lament ze oma wał wszystko wal, ze undery maja zanizone stezenie.
a jak jakis dobry under ma ceny wyzsze o kilkanascie czy kilkadziesiąt złotych to wiekszosc pisze ze przycinaja i ceny im wysokie.
porownajcie dzisiejsze ceny z towarem ktory byl przed laty i nie bylo tylu wałów.
lepiej zaplacic troche wiecej i się nie stresować niz liczyć kazdą złotówkę i postawic na drozsze renomowane undery.a nie na tanizne z netu.
a jak jakis dobry under ma ceny wyzsze o kilkanascie czy kilkadziesiąt złotych to wiekszosc pisze ze przycinaja i ceny im wysokie.
porownajcie dzisiejsze ceny z towarem ktory byl przed laty i nie bylo tylu wałów.
lepiej zaplacic troche wiecej i się nie stresować niz liczyć kazdą złotówkę i postawic na drozsze renomowane undery.a nie na tanizne z netu.
...
Napisał(a)
z netu kolego w necie też są underki i wszędzie indziej pewnego underka niema
zawsze jest ryzyko z underkami a teraz to i pełno walów aptek nawet wiec trza mneic jeszcze chbya troche szczęścia
zawsze jest ryzyko z underkami a teraz to i pełno walów aptek nawet wiec trza mneic jeszcze chbya troche szczęścia
...
Napisał(a)
... a wedlug mnie wszystko zalezy od dojscia, bo dobry dil wie co opycha!
...
Napisał(a)
chodzi mi o undery dostepne tylko w necie i w tanich pieniadzach.
wiekszosc dili wlasnie nie wie co opycha.
wiekszosc dili wlasnie nie wie co opycha.
...
Napisał(a)
a ja mam tom serja 910071 i dziwne bo libido mocno w goze i sial idzie ładnie a biorę z dekom 3 tydz przeleciał natej omie 750 mg noi 4 kilo juz doprzodu raczej deka tego nie zrobiła bo deka tak od 4 tyg zacznie szaleć
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kontuzja w trakcie cyku na PH, jak to rozegrać
Następny temat