Zmieniony przez - -bastard- w dniu 2010-11-19 23:02:48
...
Napisał(a)
sry s****iel . ale mało wiarygodny jestes ! i jeszcze te wyniki wy***ałeś :D
co to za sens walic fejki tak skomplikowane jak zgrzewane ampy, papierowe kartoniki i nie walic chociaz propka 50mg, , inwestycja na w sprzet po huy zeby zaraz interes zamykac ?
co to za sens walic fejki tak skomplikowane jak zgrzewane ampy, papierowe kartoniki i nie walic chociaz propka 50mg, , inwestycja na w sprzet po huy zeby zaraz interes zamykac ?
...
Napisał(a)
bastard, to jest polska i wiekszosc "producentow" stawia na szybki zysk,a nie na rozbujanie marki na dlugi czas 

DreamChaser
...
Napisał(a)
jw puszczą pare kilka lub set tysiecy kartonów dziękuje dowidzenia odrazu do zyda za cene promo a czy wleja tam tescia czy nie jeden h** bo nie zalezy im pewnie na promowaniu firmy bo to robi przeciez za nich sama jelfa
...
Napisał(a)
ok spoko bastard kłamałem bo chciałem założyć fajny temat żebyście mi nabili w nim dużo postów a jak dojdzie do 5ciu stron to sie zmasturbuje
a teraz wróćmy do tematu prosze...
tak sie jeszcze zastanawiam... ktoś tam wyżej o tym pisał...
klepanie ampułek, wytworzenie pudełek, wszystko w najwyższej aptekarskiej jakości, zalać do środka olej... i nie dodać choćby kurva 100mg enana ?? wtedy 90% by sie nie jordnęło że biją sam olej...
to jest niedorzeczne przecież...
a teraz wróćmy do tematu prosze...
tak sie jeszcze zastanawiam... ktoś tam wyżej o tym pisał...
klepanie ampułek, wytworzenie pudełek, wszystko w najwyższej aptekarskiej jakości, zalać do środka olej... i nie dodać choćby kurva 100mg enana ?? wtedy 90% by sie nie jordnęło że biją sam olej...
to jest niedorzeczne przecież...
...
Napisał(a)
"ok spoko bastard kłamałem" wiedzialem
a tak na powaznie to poprostu na forum sporo różnego ludu wpada i pisza bzdury, pimpuja jakies środki a inne oczerniają, stąd moja ciekawośc czemu wy***ales wyniki
pozdro

pozdro
...
Napisał(a)
****a jelfa sie pewnie pomylila , jakis c*** przyszedl na kacu do roboty i zapomnial sypnac mieszanki testow do kotła i c*** poszedł sam olej w swiat 

...
Napisał(a)
A skad Ty taki pewny, że 400 mg deki walisz ;) ? Poczekaj aż minie 4-5 tygodni.
...
Napisał(a)
Boże coś Polskę ... :S
T R A N C E IS MY LIFE !
--------------------------------
ON/off :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kontuzja w trakcie cyku na PH, jak to rozegrać
Następny temat