...
Napisał(a)
Może coś z wyłapywaniem testa przez receptory? coś podejrzane, ze same wałki a wszyscy rosną :D
...
Napisał(a)
910071 zapewne
Ja ***ie cykl w dupe takze i moj .. ;-/

Ja ***ie cykl w dupe takze i moj .. ;-/
Ile by nie było to i tak jest za mało ..
...
Napisał(a)
pytka: nie 5kg, tylko 2kg o czym mówiłem...
tak jak proceder napisał pewnie kwestia deki, i troszke poszło
Poza tym przy tej ilości żarcia co ja teraz przerabiam to nawet 5kg na offie nie byłoby niczym szczególnym
Proceder... nie chodzi o to że trzeba być na cyklu żeby dobrze rvchać... kwestia jest rzekomego Deka dick... wszyscy straszą że deka solo i nie porvchasz, a u mnie idzie 400 deki solo, testo poniżej normy a wacław działa jak trzeba
ps. też słyszałem że są chłopy co biją tą serie i rosną więc nie wiem co jest
ktoś tam wyżej pisał o wyłapywaniu teścia przez receptory... może ktoś to rozwinąć ?? istnieje w ogóle coś takiego żeby ktoś nie był w stanie przyswajać domięśniowego testa ? Dla mnie to jakieś star wars
Cinekbunt, zgadza sie
Zmieniony przez - sqrwiel_ik w dniu 2010-11-19 18:34:46
tak jak proceder napisał pewnie kwestia deki, i troszke poszło
Poza tym przy tej ilości żarcia co ja teraz przerabiam to nawet 5kg na offie nie byłoby niczym szczególnym

Proceder... nie chodzi o to że trzeba być na cyklu żeby dobrze rvchać... kwestia jest rzekomego Deka dick... wszyscy straszą że deka solo i nie porvchasz, a u mnie idzie 400 deki solo, testo poniżej normy a wacław działa jak trzeba
ps. też słyszałem że są chłopy co biją tą serie i rosną więc nie wiem co jest

ktoś tam wyżej pisał o wyłapywaniu teścia przez receptory... może ktoś to rozwinąć ?? istnieje w ogóle coś takiego żeby ktoś nie był w stanie przyswajać domięśniowego testa ? Dla mnie to jakieś star wars

Cinekbunt, zgadza sie
Zmieniony przez - sqrwiel_ik w dniu 2010-11-19 18:34:46
...
Napisał(a)
no to juz wiesz czy w srodku deki jest deka
2 kg jak wyzej powiedziales to mozliwe ,ze placebo miska i lepszy trening z mysla ,ze jestes na sorcie

2 kg jak wyzej powiedziales to mozliwe ,ze placebo miska i lepszy trening z mysla ,ze jestes na sorcie
...
Napisał(a)
Dziwne jest to naprawde ja tez ja bije 3 tydzien 1000mg week i jestem na plusie z dobre 5kg a od next tygodnia wbije 1500mg..
nie wiem jak to interpretować
Jacys przychlasty to robily -.-

nie wiem jak to interpretować

Jacys przychlasty to robily -.-
...
Napisał(a)
Byla meta 30 mg ed przez 2tyg scanbech i pewnie wy***ka bo nic jej nie czulem ale sie skonczyla wiec jade juz sama omka 

...
Napisał(a)
nie kazdy na dd solo ma problemy z dymaniem :)
SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ
Doping
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kontuzja w trakcie cyku na PH, jak to rozegrać
Następny temat