...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Do autora:
Taki kozak i dales sie w dupsko wy....r.uchac?
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2010-11-20 18:02:40
Taki kozak i dales sie w dupsko wy....r.uchac?

Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2010-11-20 18:02:40
...
Napisał(a)
Pozatym bez papieru zaden dowod. A Ty mi raczej na bajkopisarza podchodzisz tak sledzac Twoja kariere
I moze faktycznie pod bredzlowe ten post tymbardziej ze juz 5 strona.
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2010-11-20 18:08:38

Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2010-11-20 18:08:38
...
Napisał(a)
na tym forum u nikogo nic nie działa
nie wiem co jest bo w moich stronach nikt nie narzeka,ani na apteke,ani na undery ale tu zawsze znajdzie się ktoś kto będzie twierdził,że nic nie działa

...
Napisał(a)

Jordan tyle razy pisal ze phenix kosa i ze blok dobry , a wiekszosc nadal sie pcha w greka bo apteka

...
Napisał(a)
leszcze jestescie to was w c***a robia
ktoś jakiś czas temu napisał ze taka seria omki nie działa zostało to sprawdzone i badania przesłałem na sfd omka działała
kolejny raz brałem omke tez seria która według sfd nie działa na mnie zadziałała
na chwile obecna załatwiłem koledze 2 paczki omki to taki leszczyk jeszcze z podstawówki sie znamy kolejna seria wałowanej omy zadziałała koles nie wiem ile spuchł ale głowa mu urosła no chyba ze tak sie przejoł ze wy***ka omki
na dniach mam zamiar wbijac 46amp omki i az sie boje bo moje serie to
809255 do 09/2011
908231 do 08/2012
serie które tu znane sa z niedziałania
fakt faktem kiedys po zjedzeniu 100 reaktora wygladało sie jak po zjedzeniu teraz naszej 500 jelfy
a po wbiciu 10 omki wygladało sie jak teraz po 50amp.
czemu ot zadałem sobie trudy przeszperałem internet popytałem znanych mi ludzi i znam odpowiedz
BO JESTESCIE CEBULAKI

ktoś jakiś czas temu napisał ze taka seria omki nie działa zostało to sprawdzone i badania przesłałem na sfd omka działała

kolejny raz brałem omke tez seria która według sfd nie działa na mnie zadziałała
na chwile obecna załatwiłem koledze 2 paczki omki to taki leszczyk jeszcze z podstawówki sie znamy kolejna seria wałowanej omy zadziałała koles nie wiem ile spuchł ale głowa mu urosła no chyba ze tak sie przejoł ze wy***ka omki

na dniach mam zamiar wbijac 46amp omki i az sie boje bo moje serie to
809255 do 09/2011
908231 do 08/2012
serie które tu znane sa z niedziałania
fakt faktem kiedys po zjedzeniu 100 reaktora wygladało sie jak po zjedzeniu teraz naszej 500 jelfy
a po wbiciu 10 omki wygladało sie jak teraz po 50amp.
czemu ot zadałem sobie trudy przeszperałem internet popytałem znanych mi ludzi i znam odpowiedz
BO JESTESCIE CEBULAKI

...wole usiąść,zjeść,bez ciśnień pomyśleć..
...
Napisał(a)
gregor masz mnie
ty to jednak jesteś "bystrzak"
producent testo blenda mi zapłacił żebym puścił wici o tej wałowanej omce no to puszczam
2 flakoniki dostałem, chłop ma lepszy zbyt... wszyscy są szczęśliwi... temat do zamknięcia
Zmieniony przez - sqrwiel_ik w dniu 2010-11-20 20:54:29

ty to jednak jesteś "bystrzak"
producent testo blenda mi zapłacił żebym puścił wici o tej wałowanej omce no to puszczam

2 flakoniki dostałem, chłop ma lepszy zbyt... wszyscy są szczęśliwi... temat do zamknięcia
Zmieniony przez - sqrwiel_ik w dniu 2010-11-20 20:54:29
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kontuzja w trakcie cyku na PH, jak to rozegrać
Następny temat