Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
343
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2224
molu sam wiesz że mam w dupie co myślicie.. paru chłopaków mnie prosiło przed badaniami żebym napisał jaki wynik mam... potem w sumie zapomniałem kto do mnie pisał to założyłem temat żeby gdzieś nie znikło w gąszczu postów...
mam wyyebane na to czy mi wierzycie czy nie...
teraz idzie 200 cypa+100 propa 3x ew i po 3 iniekcjiach jestem innym człowiekiem... za jakieś 2 tyg sobie skocze na badanie testa i zobaczymy czy jest kosmos
molu co do twoich objawów ja nie miałem żadnego.. tj. lekko ciśnienie skoczyło zapewne od deki, ale żadnego bólu po omce czy coś, wszystko git...
data na omce schodziła ale bardzo ciężko dopiero paznokciem jak tarłem
Zmieniony przez - sqrwiel_ik w dniu 2010-11-24 15:53:48
Szacuny
6
Napisanych postów
803
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12714
Ja na szczescie nie mam z omka problemow bo biore prosto z apteki seria 908241
08 / 2012 i wiem ze dziala.. a jak ktos strasznie nie daje sobie do wiadomosci wmowic ze sa walki omki/prolo to mysle ze podchodzi mi tu pseudoreklama nie chca chlopaki sobie zbytu psuc... ale chyba kazdy wie o co kaman :]
Przed Uzyciem Omnadrenu Skonsultuj sie z lekarzem lub z farmaceutą..