Witam wszystkich
Uznaje zasade "pięknego ciała nigdy za wiele"
,ale zbliżają się wakacje więc należy przepalić troszke tłuszczyku..
Zakupiłem troszeczke stuffu
<joke>
-Thermal Pro 120 cap
-HMB około 120 ml
-BCAA G-Force (450 g)
-Tauryna MC
-bialko olimp system 80
-plus witaminki
Założenia treningowe:
-maxymalna redukcja tkanki tłuszczowej,przy minimum strat masy mięśniowej..
-poprawa wydolności i wytrzymałości
Więc zaczynamy:
-Trening:"Robimy forme na lato 2006" by Michaił Grupa 2 cykl trzeci Program 8 DOM
<zainteresowani wiedzą gdzie znaleźć>..Dział TRENING..
Po treningu 15-20 minut na rowerku.
-w dni wolne od treningu basen/bieganie/piłka nożna
Dieta:
-nie mam określonej ale pierwsze 3 posiłki to głównie posiłki z nabiału
-obiadzik torebka ryżu/150 g makaronu + 200 g mięska smażonego(odsączanego)/pieczonego (gotowane mi nie idzie :P)
Wiem,wiem tego smażenia mi nie darujecie :)
Białka staram się zjeść około 180 g dziennie,ale nie pozwala mi na to głównie szkoła..3 dni po 9 lekcji..
Węglowodanów staram się nie jeść po treningu,trening w godzinach około 17-19 po siłowni mięsko z ryżem/makaronem <mniam>:)
Staż treningowy hm..w sumie to bedzie jakiś rok,ale to tak sumując dwa ostatnie lata mojej egzystencji..
Wymiary przed cyklem:
klatka-114cm(sam mierzyłem,więc powinno być troszke więcej
)
pępek-96cm <no comment>
pas-92cm <jw>
udo(w najszerszej części)-65cm
biceps (z rana)-40,5)
Waga-91 kg <jw>
Wyciskanie na płaskiej-105 kg<jw>
Wzrost 179 cm...
Zaczałem pisać ten post w czasie cyklu
Spożywanie odżywek:
-Hmb od początku cyklu 3 razy dziennie po 1 ml w dni nietreningowe,w dni treningowe 1ml-1,5ml po treningu,1ml (zaznaczam iż stosuje HMB jako antykatabolik a nie substancje,która wspomaga odchudzanie hah ;)
-Thermal i białeczko(30 g wieczorem) przyszło w środe(czyli od 3 dnia)
-BCAA w drodze ( troche niekompetentny sprzedawca..)<jak sugerujecie przyjmować??:)
-Taurynke 3-4 razy dziennie
Thermal zaczałem brać tak jak mi zalecono czyli od 1 cap,jedyne co moge powiedzieć to to,że daje niezłego kopa :D niesamowite pobudzenie,koncentracja,siódme poty na treningu.Nie wiem jak u innych,ale u mnie thermal chyba hamuje głód.. %-D
Pare słów o sobie..
Urodzony **.**.1988 :D
Hobby-piłka nożna <za to oddałbym życie :D>
Kontuzje-"uraz kolana" po meczu w kategorii junior
jak to określił lekarz.. 6 tygodnie w gipsie od kostki po... :D od tamtej pory unikam przysiadów.. :(
Waga-15 lat waga 93 kg przy wzroście 165 cm <masss>typowy spaślaczek
Dieta przez około 3 miesiące-utrata 26 kg :) Siłka rekreacyjnie,głównie bieganie i basen :)
Wiem moje życie i sylwetka jest godna pożałowania,ale co tam :D Chce podzielić się z Wami moimi odczuciami na temat planu :)
Co tydzień,być może i częściej :P jeśli czas pozwoli,będe zdawał relacje z cyklu :)

Uznaje zasade "pięknego ciała nigdy za wiele"

Zakupiłem troszeczke stuffu

-Thermal Pro 120 cap
-HMB około 120 ml
-BCAA G-Force (450 g)
-Tauryna MC
-bialko olimp system 80
-plus witaminki
Założenia treningowe:
-maxymalna redukcja tkanki tłuszczowej,przy minimum strat masy mięśniowej..
-poprawa wydolności i wytrzymałości
Więc zaczynamy:
-Trening:"Robimy forme na lato 2006" by Michaił Grupa 2 cykl trzeci Program 8 DOM

Po treningu 15-20 minut na rowerku.
-w dni wolne od treningu basen/bieganie/piłka nożna
Dieta:
-nie mam określonej ale pierwsze 3 posiłki to głównie posiłki z nabiału
-obiadzik torebka ryżu/150 g makaronu + 200 g mięska smażonego(odsączanego)/pieczonego (gotowane mi nie idzie :P)
Wiem,wiem tego smażenia mi nie darujecie :)
Białka staram się zjeść około 180 g dziennie,ale nie pozwala mi na to głównie szkoła..3 dni po 9 lekcji..

Staż treningowy hm..w sumie to bedzie jakiś rok,ale to tak sumując dwa ostatnie lata mojej egzystencji..
Wymiary przed cyklem:
klatka-114cm(sam mierzyłem,więc powinno być troszke więcej

pępek-96cm <no comment>
pas-92cm <jw>
udo(w najszerszej części)-65cm
biceps (z rana)-40,5)
Waga-91 kg <jw>
Wyciskanie na płaskiej-105 kg<jw>
Wzrost 179 cm...
Zaczałem pisać ten post w czasie cyklu

Spożywanie odżywek:
-Hmb od początku cyklu 3 razy dziennie po 1 ml w dni nietreningowe,w dni treningowe 1ml-1,5ml po treningu,1ml (zaznaczam iż stosuje HMB jako antykatabolik a nie substancje,która wspomaga odchudzanie hah ;)
-Thermal i białeczko(30 g wieczorem) przyszło w środe(czyli od 3 dnia)
-BCAA w drodze ( troche niekompetentny sprzedawca..)<jak sugerujecie przyjmować??:)
-Taurynke 3-4 razy dziennie
Thermal zaczałem brać tak jak mi zalecono czyli od 1 cap,jedyne co moge powiedzieć to to,że daje niezłego kopa :D niesamowite pobudzenie,koncentracja,siódme poty na treningu.Nie wiem jak u innych,ale u mnie thermal chyba hamuje głód.. %-D
Pare słów o sobie..
Urodzony **.**.1988 :D
Hobby-piłka nożna <za to oddałbym życie :D>
Kontuzje-"uraz kolana" po meczu w kategorii junior

Waga-15 lat waga 93 kg przy wzroście 165 cm <masss>typowy spaślaczek

Dieta przez około 3 miesiące-utrata 26 kg :) Siłka rekreacyjnie,głównie bieganie i basen :)
Wiem moje życie i sylwetka jest godna pożałowania,ale co tam :D Chce podzielić się z Wami moimi odczuciami na temat planu :)
Co tydzień,być może i częściej :P jeśli czas pozwoli,będe zdawał relacje z cyklu :)