17 lat - hmmm wspanialy wiek - sam tyle kiedys mialem, pamietam chodzilem wtedy do Technikum a moja klasa to byl istny "poligon doswiadczalny". Na palcach jednej reki moge policzyc osoby ktore nie mialy stycznosci z silownia a na palcach trzech

rak osoby ktore nie mialy stycznosci z "koksami". Mowiac krotko polowa mojej klasy "koksowala". Preparaty stosowane przez moja klase to glownie Metanabol, SuperAnabol, Omnadren, Extrabolin. A oto wyniki obserwacji:
- uczen nr
1 ; cykl: 4-ry tygodnie ; preparat: 20 tabletek Metanabolu ; dawki: od 1/4 tabletki do jednej tabletki ; efekty: znaczne pogorszenie wzroku ; komentarz: byc moze przyczyna byl fakt ze cala rodzina ucznia nr 1 nosila okulary a on stosujac SAA przyspieszyl pewne procesy ktore mialy nastapic w jego organizmie
- uczen nr 2 ; cykl: 4-ry tygodnie ; preparat: 80 tabletek Metanabolu + 10 ampulek SuperAnabolu ; dawki: nieznane ; efekty: trwaly wzrost cisnienia tetniczego ; komentarz: uczen nr 2 do dzis stosuje tabletki obnizajace cisnienie, ponadto prawdopodobnie ma "pewne obciazenia genetyczne" (ojciec ucznia nr 2 zmarl na zawal)
- uczen nr 3 ; cykl: brak danych ; preparat Extrabolin 2xamp. ; dawki: nieistotne ; komentarz: uczen podczas stosowania preparatu zachorowal na ospe, co bylo o tyle dziwne ze juz raz przechodzil ta chorobe (a zatem co bylo w ampulce - na pewno nie nandrolon)
w pozostalych przypadkach (uczniowie 4-15) czesto wystepowal tradzik - w jednym wypadku zmiany tradzikowe ustapily - ponadto nadmierna potliwosc i nadpobudliwosc
w przypadku stosowania preparatow Omnadrenu wystepowaly czasowe problemy z potencja ktore ustapily samoistnie.
Jak widzisz sterydy potrafia byc nieobliczalne - pamietaj dzialanie sterydow na dana osobe to sprawa wysoce indywidualna !! kazdy reaguje inaczej czego przykladem byla moja klasa - jako ciekawostke powiem ze rekordowy przypadek (z poza mojej klasy) to cykl z zastosowaniem dziennie ok 10 tab. mety a w szczycie (to bylo na jakiejs dyskotece i chodzilo chyba o jakis zaklad) 24 tabletki ! Uczen ten zyje i ma sie o dziwo bardzo dobrze (choc na tej dyskotece nie wytrzymal do konca z powodu okropnego bolu brzucha). Jedno jest pewne - jezeli zdecydujesz sie na SAA w tak mlodym wieku na pewno staniesz sie jednym z opisanych uczniow - oby nie uczniem nr 1 czy 2.
Pamietaj w czasach w ktorych ja chodzilem do szkoly sredniej na rynku nie bylo takich preparatow jak kreatyna czy HMB. Gdyby byly - kto wie czy zabawa z koksem zaczela by sie kiedykolwiek.