Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
witam! tego lata zazycilem 2 skromne cykle :) jeden skladal sie z 100 mety i 5 omenow + 4 strz testena nie bylem zbytnio zadowolony przyrosty byly no ale.... miesiac po kupilem 6kg gainera kreatyne i znowu ***lem 100mety +5omki i 2 strz testena co zauwazylem . przyrosty na drugim cyklu byly bardzo male mimo iz uzywalem gainera odzywialem sie itd. czy moze to byc spowodowane krutka przerwa miedzy cyklami??
jeszcze jedno wiem ze mozna na tobie polegac i dzielisz sie z nami wiedza , czy moglbys mi napisac jaki byl twoj najlepszy cykl i co po nim osiagnoles??
pozdrawiam
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
superman nie odzywaj sie nie podoba ci sie doping to tu nie wchodz ! idz na suplementy albo fotografie pozarywac laski kup kreatyne i zapewne dojdziesz do 48cm w bani powodzenia .
a tak wogole to zachowaj dla siebie swoje uwagi!
Szacuny
5
Napisanych postów
1067
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
60807
hehe co ty ****a myslisz ze kupisz gainera i kreatyne i przez to nastepny cykl bedzie lepszy od poprzedniego? nie odblokowales sie, nastepnym razem pomysl zeby sie zaopatrzyc w clomid i hcg po cyklu. no i za krotka przerwa miedzy cyklami.
powodzenia, milych spadkow zycze, pozdrow żone.
Szacuny
0
Napisanych postów
138
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
4354
Zwlaszcza po omce lepiej poczekac ze 3-4 miechy do nastepnego cyklu.
Poza tym nic nie piszesz w profilu. A ostatnio bylem nad jeziorem i widzialem faceta, mial fajne cycuszki, cialo tluste i wielki tylek, pewnie zle zakonczyl cykl. Pozdrofko
Szacuny
144
Napisanych postów
4627
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30336
Hara szo, prosty cykl akurat light dla Wani.
A tak serio - zwróć uwagę na dietę. Jeżeli nie spożywasz minimum
2gbiałka\kg wagi ciała to i sterydy dużo ci nie pomogą niestety.
Son Gochan Moderator działów doping i sztuki walki
"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja wziąłwm cykl w lutym 100metki i 5testosteronu. Pomogło i to dużo ale teraz nie mam zamiaru nic wziąść. Wziąłem na początek żeby oczywiście
szybko urosnąć żeby mi było łatwiej. No i jest łatwiej teraz lecę bez żadnego koksu i nie w głowie mi to. Pozdrawiam.