nowy login za BANA,a tyle juz artykolow bylo:(
...
Napisał(a)
im wiecej tu czytam tym wiecej pytan przychodzi mi do glowy.chodzi glownie o to ze duzo mowy jest w tym sporcie o diecie przy stosowaniu koksow i niewatpliwie sie z tym zgadzam,ale nie umiem wytlumaczyc takiego faktu ze typy z mojego osiedla wiedze na temat koksow maja zerowa a biora,nie stosuja diety(jedza co popadnie) nie wspominajac o odbloku bo nawet nie wiedza co to jest, tryb zycia to balety i nieregularne treningi.dziwi mnie to ze przestaja cwiczyc na 3-4 miechy i jakos w obwodach nie spadaja i wygladaja calkiem niezle.wiem ze duza role odgrywa tu genetyka i predyspozycje, ale moglby ktos to jakos senownie wtlumaczyc??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Tobie się wydaje, że wyglądają nieźle.
Z czasem patrzysz bardziej sceptycznie na sylwetki.
Z czasem patrzysz bardziej sceptycznie na sylwetki.
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
wiem ze slowo"niezle" jest pojeciem wzglednym ale lepek cwiczy 1.5 roku co tydzien balety i lapa 42cm to wydaje mi sie ze to nie jest zly wynik biorac pod uwage ze ma 18 lat.
...
Napisał(a)
a co ty myslales ze co... jak juz raz zdobedziesz miesien to go tak szybko nie stracisz
zyc szybko umierac mlodo i h**...ON
"Popatrzcie tylko na wypowiedzi Samowara to jest jakis spamer!
Zawsze daje tylko te ""a wypowiedzi zadnej!"
...
Napisał(a)
samowar chyba nie zrozumiales tego co napisalem:/
...
Napisał(a)
tez mnie to w****ialo, ze tak powiem.
i dlatego doszedlem do wniosku, ze ta cala suplementacja i dieta nie daje az tak duzo. wszystko przychodzi z czasem, miesnie tez.
i dlatego doszedlem do wniosku, ze ta cala suplementacja i dieta nie daje az tak duzo. wszystko przychodzi z czasem, miesnie tez.
...
Napisał(a)
jeśli kolesie nie mają pojęcia o tym to pewnie jest to ich pierwszy cykl, który rozpoczął się w 2002 roku i trwa do dziś i ładują w siebie wszystko to, co wpadnie im w ręce..
..znam kolesia co siedział pięć lat i przez cały ten okres walił winko z omkiem i spytałem go kiedyś na siłowni czy robił odblok, to powiedział mi "a po co??"
..znam kolesia co siedział pięć lat i przez cały ten okres walił winko z omkiem i spytałem go kiedyś na siłowni czy robił odblok, to powiedział mi "a po co??"
...
Napisał(a)
ptahh no tak to chyba wygladalo bo ich cykl trwal dlugo i to bardzo bo pol roku prawie ale teraz ponoc nie biora a w wymiarach nie leca zbytnio
...
Napisał(a)
holigan ja ma 18 lat i mam 44,5 w łapie i ćwicze prawie 2 lata,a moj kumpel ma 18 lat tez i cwiczy 3,5 roku i ma 46 w łapie wiec to jest mozliwe
"ważna jest technika wykonywania ćwiczeń"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
odblok po tesciu potrzebna szybka pomoc!!
Następny temat