...
Napisał(a)
powiedzcei m iczy nolvadex blokuje tylko gino ktore powstaje czy pomoze mi nolva gfdy juz mam gino
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nolvadex blokuje receptory estrogenowe, zapobiegajac w ten sposob ginekomastii. Jezeli czujesz tylko powiekszone gruczoly to nolva przywroci je do poprzedniego stanu. Jezeli natomiast masz juz gino w zaawansowanym stadium (rosna ci cycki) to nic juz nie pomoze, pozostaje jedynie operacja.
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
nie zaawansowane to niejest niemam bylem u lekarza i mowi ze jak jest gino to w jednym sutku jakas gulka jest bolesna wyczuwalna u mnie tego niema poprotosu mam gruczoly poqwiekszone
...
Napisał(a)
czytalem o lipomasti czy cos w tym stylu tam psize ze to sie mze zrobic jak ise schudno duzo w krotkim czasei ja tak mialem bylem otyly schudlem 20kg i od tego to mam chyba lipomastiaraczej nie gino mi sie wydaje czy to tez nolvadex pomoze??
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!