...
Napisał(a)
jak w temacie jak to z nim jest zastanawiam sie jak go zminimalizowac?? zastanawia mnie jak tez jak to jest z tym clomidem on go blokuje w organizmie i jest wiecej testosteronu org caly czas produkuje co zrobic zeby tak dalo sie naturalnie blokowac estro czytalem gdzies ze jedzenie no sprawdzalem nie dokladnie z tym jedzeniem ale sprawdzalem i czulem sie dodupy oco tu kaman?? testuje na sobie wszystko :D a i takie pytanie czytalem ze clom ma wplyw na progesteron ?? to moze cos z tym porobic pany pisac fenks
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
desiderata
...
Napisał(a)
no czylim z tego co czytam to clom poprostu blokuje estro i co za tym idzie organizm caly czas produkuje testosteron oto mi chodzi ok ale co zrobic zeby organizm caly czas produkowal bez clomidu bez tego blokowania da sie?? bo nie bede szamal cloma przez 5 lat powiedzmy jadlem kilka miesiecy i se bidy narobilem ;d hhehe
...
Napisał(a)
O co ci konkretnie chodzi? Piszesz jakies glupoty ktorych w tym artykule nie ma. Przeczytaj jeszcze kilka razy i zadaj normalne pytanie. Pozdro
UK
...
Napisał(a)
no to blokuje dostep do reeptoru normalne chodzi mi o zrobienie efektu jak na clomidzie nie stosujac clomidu da sie?? moze nie takie samo ale zblizone ..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pozytywny wpływ SAA na tłuszcz.
Następny temat