Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

jak to jest z tym koksem

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4806

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MarcelQ Instruktor SFD
Ekspert
Szacuny 418 Napisanych postów 20242 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 171137
hooliganZG, ryjesz banie

" I pamietaj szacunek to wszystko "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1659 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19436
kumpel nie wiem co brał ale duzo ;( ja brałem prolo 20 ml,sustanon 250 10 ml,siłabolin 10ml,metanabol british dragon 5 mg <400 tabsow>, bułgarskiej met 5mg<100 tabsow> i ruskiej mety 5mg<100 tabsow>i z koksow to jest wszystko!!reszta to suplementy i białka najczesciej serwatkoe!!a i najwazniejsze dieta i umiejetnosc prawidłowego wykonywania cwiczen!!aha jeszcze moj kumpel jest kulturysta wiec nie dziw sie mu!!!

"ważna jest technika wykonywania ćwiczeń"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Kulturysta to dosc wzgledne okreslenie.

A stosujac tylko srodki ktore podales niemialby szans na zadnych zawodach.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 217 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 9768
18 lat i tyle juz tego było... ładnie

Powered by sfd & body-factory
Contra spem spero
sezon2008/2009
Let's get it started!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 1659 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 19436
no troche było tego!!a szanse ma na zawodach i nie powiedziałem co on bierze bo za***iste wyniki,a kulturystą jest naprawde dobrym wyniki osiaga za***iste!!!

"ważna jest technika wykonywania ćwiczeń"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 3983 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25216
lepek cwiczy 1.5 roku co tydzien balety i lapa 42cm

to jest twoim zdaniem jakiś dobry wynik?
nie żebym się chwalił ale doszedlem do 41 w wieku 16 lat bez koxu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 96 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1709
Paranoja zobaczymy za 5 latek co bedzie z takich 17nastolatków czy 16latkow ktorzy tak leca teraz na koxie nie przebiegnie pewnie 10 metrow bo sie spoci jak świnia i nie wejdzie na 4 pietro bo zawału dostanie coś mi sie wydaje ze kulturystykaktora zawsze była niby inaczej kojazyła sie ze zdrowym sportem i trybem zycia niedługo stanie sie wielkim kalectwem 400 mety 100 ruskiej +100 Polaka raezm 600 masz 18lat podziw max coś mi sie wierzyc niechce :]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 140 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5336
dobrze godosz koziolek..a jak cie tak to wkur..wia ze chopaki na balety i w lapie 42 to zmien dyscypline na inna.zawsze tak bedzie ze beda tacy i tacy,u mnie tez tak jest ale jak pisal koziolek przyjdzie na nich pora.***..c ich,tak ogolnie mysle bo jeszcze w depreche popadniesz

...rób swoje, ryzyko jest twoje...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 770 Wiek 40 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 24448
U mnie też takie wieprze chodzą po osiedlu Średnio tak po 45cm w łapie ale ****a jak tak na to patrze to nie widze gdzie triceps a gdzie biceps Yebać te cioty Zobaczymy za kilka lat

Wiedza jest najlepszym anabolikiem

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 140 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 5336
tak jest kaziol.

...rób swoje, ryzyko jest twoje...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

odblok po tesciu potrzebna szybka pomoc!!

Następny temat

koks a sztuki walki

Spalanie
Polecane artykuły