Szacuny
3
Napisanych postów
318
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5250
Ładnie ładnie.
Tak przy okazji, wie ktoś może czy wygrała z PZB czy nadal jest zawieszona na 2 lata? I czy wygrała z Warchołem w sądzie czy nie?
Nie chce byś pesymistą ale tez nie bardzo mi się widzi bokser przechodzący na MMA. Kickboxer, Muay Thai tak, ale bokser? W MMA sama bokserska agresja nie wystarczy, jeśli Sylwia nie ma nic poza agresją to marnie przegra.
Szacuny
0
Napisanych postów
200
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4651
Dopiero dziś zauważyłam ten temat. PZB nie może i nie mogło mnie zawiesić, gdyż w chwili odejścia z klubu wchodziłam w skład kadry narodowej, a jest przepis, który zabrania zawieszania zawodników kadry Polski. Jeśli chodzi o sprawę Warchoła to jest w toku. MMA trenuję już dwa miesiące pod okiem Marka Maroko Kowalczyka i innych chłopaków z treningu, którzy udzielali mi sporo wskazówek. Na chwilę obecną jestem odsunięta z kadry w boksie, więc dopóki trener kadry się nie zmieni - będę w MMA. Mogę przegrać w swoim debiucie, ale dam z siebie wszystko. Wiem, że Yana jest bardzo doświadczona itd.... ale pamiętajcie, że każdy ma słaby punkt i każdy jest do pokonania.