Szacuny
26
Napisanych postów
4636
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
22462
CZesc mam pytanko. Ktoro kimono z AKTUALNIE dostepnych na MMA GEAr jest najsolidniejsza najwytrzymalsza. Chodzi mi o te pozycje ktorych cena nie przekracza 100 dolcow
" Tu nie chodzi o to zeby byc wielkim, tu jeszcze trzeba cos umiec...... synku"
BJJ Lublin!!!!!!!!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
263
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8028
Dla tych mniej spostrzegawczych ktorzy zamierzaja zamawiac cos na MMAgear... ceny produktów vitamins & minerals spadaja o 50% ( a ja za koszulke mino dalem 100 zl :((( )
Swiat jest coraz dziwniejszy - najlepszym raperem jest bialy, najlepszym golfista czarny a Niemcy sa przeciwko wojnie...
Swiat jest coraz dziwniejszy - najlepszym raperem jest bialy, najlepszym golfista czarny a Niemcy sa przeciwko wojnie...
Szacuny
8
Napisanych postów
1731
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8943
Wybieraj tylko gi double i golden weave. Single i summer są zbyt cieńkie by być trwałe, a nas nie brazylia, żeby był upał.
A z firm: Gameness b dobry, ale różnie szyty, Keiko B solidne, Krugans ładny, z trochę cieńszego materiału, ale ponoć wytrzymałe. Machado b solidne, szyją dla BadBoya i V&M. Kimonos Fighter, z tych widziałem tylko Vasco: super, bardzo mocne i ładne, ale drogie. Może te własciwosci mają też inne modele tej firmy. Atama jest chyba najtańsza, osobiscie uważam ją za najsłabszą, ale cena też chyba niższa.
Szacuny
0
Napisanych postów
2723
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15849
dobre gi masz huntera tylko ze za 125$ do 100 bym wybral
1. machado
2. v&m gi jest machado tylko ze masz naszywki
3. gamennes
4. atama
reszty nie mialem okazji zobatrzyc
Szacuny
0
Napisanych postów
222
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2780
Ja kupiłem Dragao Hybrid Wave, za 100 $ Czekałem 5 dni. I w sumie jestem zadowolony poza jedną rzeczą... Materiał się mechaci co może świadczyć o niezbyt jego dobrej jakości...