Szacuny
1396
Napisanych postów
35562
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
150829
T.Laszko - Twoj wybiórczy entuzjazm dla jednej li tylko firmy stawia pod znakiem zapytania "niezależnosc" Twoich porad. Jesli dażysz sympatia z jakiś powodów tylko jednego producenta suplementów - to przypominam, ze ma on swój dział komercyjny na tym forum, gdzie podobnych do Twoich porad mozesz smiało udzielać. Z całym szacunkiem dla Twojego zaangażowania w sporty sylwetkowe - tutaj preferowane są wypowiedzi, co do interesowanosci których nie ma watpliwosci.
Szacuny
6
Napisanych postów
859
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6352
1. wg braków w diecie
2. 1g/10 kg masy ciała
3. 5g rano, 5g przed/po treningu
4. 1 kaps do śniadania
5. 2g do śniadania i 2g do kolacji
6. Baaardzo duży wybór, było już 100 tematów - poczytaj, ja polecam VitaFit
Szacuny
0
Napisanych postów
286
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
787
1.Gainer jak gainer - może być.
2.Bcaa xplode właśnie skończyłem i mam Bcaa tst i te właśnie polecam bardziej.
3.O kreatynie universala słyszałem raczej słabe opinie, chociaż tu na forum często panuje opinia ,,mono jak mono". Kup raczej polskiej firmy lub niemieckiej.
4.Witaminiki muszą być. Te olimpa mają małe dawki, ale w zupełności wystarczają na twoim etapie zaawansowania.
5.Omega 3 moim zdaniem nie konieczne, ale jak zwykle nie zaszkodzi. Zamiast tego może starczy kasy na jakąś małą glutaminę, która doskonale dopełni działanie bcaa.
6.Białko min. 80%. Ja mam teraz whey fusion i bardzo sobie chwalę.
Szacuny
0
Napisanych postów
228
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
7951
T.Laszko ;
a te z olimpu xplod slabe? bo moge je sobie zalatwic naprawde w niskiej cenie..
jaka kretyne bys polecal?
i czy slyszales o VitaFit by sfd?;d
Szacuny
4
Napisanych postów
762
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17180
3.O kreatynie universala słyszałem raczej słabe opinie, chociaż tu na forum często panuje opinia ,,mono jak mono". Kup raczej polskiej firmy lub niemieckiej.
Tez kolega sie przejechał, moze to dlt ze byla z allegro
Szacuny
0
Napisanych postów
286
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
787
Bcaa xplode nie są słabe. Mają nawet trochę glutaminy w porcji. Ale te bcaa tst trochę lepiej się rozpuszczają i (jak sugeruje producent) szybciej się wchłaniają ze względu na proces mikrokrystalizacji podczas produkcji. Dodatkowo intryguje mnie niespotykany smak grejpfrutowy. A jeżeli chodzi o kreatynę monohydrat to moi trójboiści zawsze najlepiej chwalili multipower i inkospor. Pewnie też dlatego, że trener kadry wielokrotnie tylko te polecał.