Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Suple !

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1417

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 228 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7951
Witam mam w planach zakupic nastepujace suple jednak pierw wole zapytac Was o zdanie ew. porady.

1.Dymatize super mass gainer
2.Bcaa xplode
3.Kreatyne z Universala
4.Witaminki Olimp
5.Omega 3
6.Białko(tylko nie wiem jakie)

obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): http://pokazywarka.pl/t5za2v/

Waga: 84

Wzrost: 188

Cel cyklu: MASA !

stosowane już wcześniej suplementy : carbo gainerki kretka

Uprawiane inne sporty: Kosz siatka

stosowane wcześniej spalacze : brak

suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: Carbo,kreatyna

ilość dni wolnych od kreatyny: 30

przewidziane finanse na cykl: 400

uwagi i sugestie: brak

Staż treningowy: 1 rok
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1396 Napisanych postów 35562 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 150829
T.Laszko - Twoj wybiórczy entuzjazm dla jednej li tylko firmy stawia pod znakiem zapytania "niezależnosc" Twoich porad. Jesli dażysz sympatia z jakiś powodów tylko jednego producenta suplementów - to przypominam, ze ma on swój dział komercyjny na tym forum, gdzie podobnych do Twoich porad mozesz smiało udzielać. Z całym szacunkiem dla Twojego zaangażowania w sporty sylwetkowe - tutaj preferowane są wypowiedzi, co do interesowanosci których nie ma watpliwosci.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
ile trwal ostatni cykl? jak dlugo?
jak z dieta stoisz?

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 859 Wiek 32 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6352
1. wg braków w diecie
2. 1g/10 kg masy ciała
3. 5g rano, 5g przed/po treningu
4. 1 kaps do śniadania
5. 2g do śniadania i 2g do kolacji
6. Baaardzo duży wybór, było już 100 tematów - poczytaj, ja polecam VitaFit

Odra opolska - królowa całego Śląska !
Jak ważny jest posiłek potreningowy ! - http://www.sfd.pl/[art]_Okno_anaboliczne-t502247.html
Nie zapominaj o solach mineralnych! - http://www.sfd.pl/[art]_Sole_mineralne-t574211.html
Problem ze snem? - http://www.sfd.pl/[art]_Problem_z_regeneracją_Może_to_bezsenność_[art]-t678830.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
z twoim wyglądem to powinieneś za porządną diete sie wziąść a nie kreatyne ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 228 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 7951
TomQ-MAG:
ostatni cykl trwal 5 tyg po kretce 5kg mi sie przybralo
diete mam dobra jak chcecie moge wam rozpisac

Siwy_OKS ; dzieki wielkie

a co do gienka to wiem ze nie wygladam za dobrze;d ale staram sie jak tylko moge :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
to zrob jeszcze z 2-3 tygodnie przerwy od kreatyny.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
okej w kwietniu dopiero zamierzam to kupić, teraz na "sucho" i diete bede dopracowywał :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 286 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 787
1.Gainer jak gainer - może być.
2.Bcaa xplode właśnie skończyłem i mam Bcaa tst i te właśnie polecam bardziej.
3.O kreatynie universala słyszałem raczej słabe opinie, chociaż tu na forum często panuje opinia ,,mono jak mono". Kup raczej polskiej firmy lub niemieckiej.
4.Witaminiki muszą być. Te olimpa mają małe dawki, ale w zupełności wystarczają na twoim etapie zaawansowania.
5.Omega 3 moim zdaniem nie konieczne, ale jak zwykle nie zaszkodzi. Zamiast tego może starczy kasy na jakąś małą glutaminę, która doskonale dopełni działanie bcaa.
6.Białko min. 80%. Ja mam teraz whey fusion i bardzo sobie chwalę.

W życiu na siłowni nie byłem...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
T.Laszko ;
a te z olimpu xplod slabe? bo moge je sobie zalatwic naprawde w niskiej cenie..
jaka kretyne bys polecal?
i czy slyszales o VitaFit by sfd?;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 762 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 17180
3.O kreatynie universala słyszałem raczej słabe opinie, chociaż tu na forum często panuje opinia ,,mono jak mono". Kup raczej polskiej firmy lub niemieckiej.

Tez kolega sie przejechał, moze to dlt ze byla z allegro

Trwaj w tym co kochasz.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 286 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 787
Bcaa xplode nie są słabe. Mają nawet trochę glutaminy w porcji. Ale te bcaa tst trochę lepiej się rozpuszczają i (jak sugeruje producent) szybciej się wchłaniają ze względu na proces mikrokrystalizacji podczas produkcji. Dodatkowo intryguje mnie niespotykany smak grejpfrutowy. A jeżeli chodzi o kreatynę monohydrat to moi trójboiści zawsze najlepiej chwalili multipower i inkospor. Pewnie też dlatego, że trener kadry wielokrotnie tylko te polecał.

W życiu na siłowni nie byłem...

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

inkospor-cell tec

Następny temat

16 lat i suple

Spalanie
Polecane artykuły