WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Stak dla początkujących

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2792

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52097 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam
8miesiecy ciezkiego treningu za mną i 1 cykl na mono.

Jaki polecacie stak kreatynowy na pierwszy raz? są słabsze i te bardziej rozbudowane dlatego chcę wiedzieć:) cena nie gra roli...
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 51 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1854
Jadłem NanoVapor i musze powiedziec ze petarda - super pobudzenie i pompa. Trening na nim to czysta przyjemność
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3142 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 41521
cell pump jest ok

"WIDZEW można ugiąć, ale nie można go złamać."
http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs&feature=channel_page 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4568 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34748
Cell Pump miły i prosty.

Witalij Kliczko na prezydenta Ukrainy !!!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3142 Wiek 45 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 41521
no i tani, a efekty bardzo zadowalajace

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52097 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
wydaje mi się że cell pump do takich super tanich nie należy;p jest go mało w puszce... ;)
...
Napisał(a)
Początkujący
mala puszka(450gram) kosztuje 62zl do tego mono vitalmaxa za 30zl i masz komplet.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 693 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 23554
Duża pucha i masz cały cykl i wcale drogo nie wyniesie, pozatym napisałeś że cena nie gra roli :)
Do tego możesz dodać AAKG przed treningiem dla dobrej pompy której po samym CP raczej nie uświadczysz i jedziesz.
...
Napisał(a)
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1396 Napisanych postów 35562 Wiek 43 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 150829
CP to jablczan kreatyny z dodatkami.
Ja bym siegnąl po cos troche bardziej stackowego, nitrobolonII, creashock, albo n.o.k.o

ewentualnie mono+aakg (np olimp)
...
Napisał(a)
Ekspert
wolal bym kupic cos za więcej kasy niz z formy trec,olimp,hi-tech...
ale co do cell pumpa to się mocno zdziwiłem ;/ mimo że czytałem skład to nie doszedłem do tego hehe
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 586 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 8106
Drożej nie znaczy lepiej, kup massacre olimpu + mono vitalmax i zobaczysz, że w połączeniu z dietą i treningiem efekt będzie bardzo dobry.

coś tak drobnego, jak trzepot skrzydeł motyla
może wywołać tornado
na drugiej stronie świata.

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 2685 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 96609
Możesz sobie kupić dużą puchę Storma albo Green Magnitude. Wyjdzie tanio i pewnie. Oba stacki chwalone na całym świecie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odżywki, Przechowywanie po rozrobieniu.

Następny temat

no xplode i masacra

Shoty
Polecane artykuły