...
Napisał(a)
Ma ktoś jakieś dobre przepisy na serce indycze ? dziś zrobiłem ale wyszły mi ohydne ;/ smak i zapach jakby kury...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zwracaj uwagę na daty tematów/ostatnich wypowiedzi. Myślę, że nie ma sensu w tej chwili odświeżać tematu sprzed roku.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Kombinuj z różnymi przeprawami, warzywami. Jakiś sos.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
http://www.ugotujka.pl/index.php/mieso/drob/335-serca-drobiowe-smietanie.html
Zrobiłem na podstawie tego przepisu, to nic, że powaliłem liść laurowy z oregano....;d
I tutaj jest na pewno problem bo za dużo nawaliłem pieprzu itd XD no wiecie, pierwszy raz to robiłem :D ale chyba powinno lepiej smakować...
Gotowałem 25min tak jak jest napisane;p
Zrobiłem na podstawie tego przepisu, to nic, że powaliłem liść laurowy z oregano....;d
I tutaj jest na pewno problem bo za dużo nawaliłem pieprzu itd XD no wiecie, pierwszy raz to robiłem :D ale chyba powinno lepiej smakować...
Gotowałem 25min tak jak jest napisane;p
...
Napisał(a)
Wiem, że duża i wiem, że zwaliłem :D ...
czyli to pewnie dlatego ? ;p więc dam psu 1kg serc XD
Zmieniony przez - XMasterX w dniu 2013-05-15 15:03:29
czyli to pewnie dlatego ? ;p więc dam psu 1kg serc XD
Zmieniony przez - XMasterX w dniu 2013-05-15 15:03:29
...
Napisał(a)
Skoro zrobiłeś wszystko według przepisu, pomyliłeś liść laurowy z oregano.
To tak, na pewno to jest powodem tego ohydnego smaku. Spokojnie, następnym razem zrobisz lepiej, tylko nie myl tak ważnego składnika.
To tak, na pewno to jest powodem tego ohydnego smaku. Spokojnie, następnym razem zrobisz lepiej, tylko nie myl tak ważnego składnika.
...
Napisał(a)
Tak, no i może nie wycisnąłem tych żyłek czy coś takiego bo nie wiedziałem o co biega :D
No wiem wiem...wielkie dzięki :) jednak chce to zrobić dobrze, ponieważ będę co często jadł ;p
No wiem wiem...wielkie dzięki :) jednak chce to zrobić dobrze, ponieważ będę co często jadł ;p
...
Napisał(a)
Taka pomyłka to raczej nie powód żeby nie zjeść. Chyba, że Cie cofa po nich to co innego.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
dobrze smakują serca (wolowe, drobiowe): kroisz na paski/kostki, przesmażasz chwile np. na masle czy oleju kokosowym, dodajesz je do garnka+chilli+pierpz+curry, podlej mleczkiem kokosowym nieco i gotuj do miękkości. Mozesz dodac tez inne ulubione przyprawy. ja dorzucam swiezy imbir, pomidory suszone, odrobine soku z limonki/cytryny, czasem trawe cytrynową. wersja z piekarnika: uloz na blasze ziemniaka/batata pokrojnonego z plasterki, na to pokrojone i przegotowane wczesniej serca i na góre kolejne plasterki ziemniaka/batata lub inne warzywa. mozesz na gorze dac mozarelle i zapiec ok. 30 minut calosc w 180stopniach. dobry posilek np. po treningu
Stop wishing start doing
Poprzedni temat
Odchudzania w szybkim tempie po przerwie
Następny temat
intermittent fasting dla początkującego
Polecane artykuły