Witam was. Jesli tu jestescie to poewnie tez zastanawiacie jak tu zdobyc tansze odzywki. Tak sie ostatnio zastanawialem i wapdl mi do glowy pewien pomysl. Jaki? sami ocencie. 99% frim produkujacych odzywki stosuje taka metode. Kupuja produkty od firmy farmacetucznej (badz czegos innego...) mieszaja je z innymi produktami (zbrylaczami,zageszczaczami,zelatynkami itp itd) po czym pakuja je do swojego pudelka i,dowkladaja duuza marze po czym sprzedaja je do sklepow ,ktore tez nakladaja sobie marze i tak wychodzi cena dotepna nam. Moim skromnym zdaniem jest to cena 10 razy wikesza niz jesli bysmy sami sie tak pobawili. Chodzi mianowicie o to. Moze poszukamy zbiorowo frim farmaceutycznych produkujacych skladniki tych suplementow. Jak cos znajdziecie to dajcie tu na forum. A teraz do roboty, ja juz lece szukac. :)
W sumie to przecierz nie trezba kupowac tych wszystkich konserwantow do nich bo bierzemy ja na uslugi wlasne przecierz,tzn nie bedziemy ich trzymali przez dwa lata na polkach. I co o tym wszystkim wogole sadzicie?
Kto na ulicy raz porzadnie nie dostanie - ten sie nigdy wszystkiego porzadnie nie nauczy
W sumie to przecierz nie trezba kupowac tych wszystkich konserwantow do nich bo bierzemy ja na uslugi wlasne przecierz,tzn nie bedziemy ich trzymali przez dwa lata na polkach. I co o tym wszystkim wogole sadzicie?
Kto na ulicy raz porzadnie nie dostanie - ten sie nigdy wszystkiego porzadnie nie nauczy