Szukam alternatywy dla smazonego mintaja ktorego nie moge juz zdzierzyc. Z ryb lubie wedzona makrele i wiekszosc puszkowych ryb takich jak tunczyk czy sledz. Gdzies czytalem ze nie poleca sie jedzenia ryb z puszek bo wiekszosc z tego co tam w tej puszce siedzi to jakies odpady i ogolny shit. Czyli wychodzi na to ze pozostalo mi wsuwac codziennie przez 365 dni w roku na okraglo sama makrele?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Ryb masz ogromne ilosci, tak jak pisano wczesniej a przy okazji mozesz je przygotowywac na bardzo wiele sposobow, wiec znudzic sie chyba nie moze.
Moderator działu Odżywianie
...
Nie przesadzajmy, chyba trochę większy asortyment ryb jest dostępny, a nie tylko mintaj i makrela? Nawet mocno biorąc pod uwagę czynnik ceny.
Poza tym ja osobiście nigdy nie słyszałem aby ryby puszkowane to były produkty gorszej kategorii. Chętnie zobaczę zdanie innych na ten temat. Najlepiej kogoś kto miał kontakt z przemysłem rybnym - czyli informacja z pierwszej ręki.
Poza tym ja osobiście nigdy nie słyszałem aby ryby puszkowane to były produkty gorszej kategorii. Chętnie zobaczę zdanie innych na ten temat. Najlepiej kogoś kto miał kontakt z przemysłem rybnym - czyli informacja z pierwszej ręki.
Humanizm nie jest pacyfizmem za wszelką cenę!
...
Łosoś, śledź świerzy, ew. ze słoika (w zlewie octowej chyba rolmops), tuńczyk świerzy jest dobry i owoce morza są pycha np. krewetki i ośmiornice, niewiem czemu ludzie ich nie jedzą, dziwny naród.
To tylko hobby.
Uwaga, nakurvviam! http://www.sfd.pl/volvo93_/_Sizon_Trajning_/_Kebab,_drinki_i_dziewczynki_%_-t731361.html
...
jesli nie masz zamiaru na stałewłączac ich do diety tylko jako urozmaicenie co jakiś czas to nie widzę problemu, tunczyk czy cos innego w sosie pomidorowym, nic Ci się nie stanie, mimo wszystko lepiej i taniej wychodzą świeże/mrozone
pozdr
pozdr
...
morszczuk, sola, dorsz, pstrąg, losoś, szczupak, zalezy co znajdziesz w rybnym
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
polecam poczytać w podwieszonych o niej nie polecam pozdr
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
od czasu do czasu możesz zjeść w puszce, ale w sosie własnym (w wodzie), na stałe nie włączaj ich do diety ponieważ zawierają rtęć
...
Co do ryb z puszki, głównie tuńczyka to zawiera on sporo rtęci i metali ciężkich i wcale nie dlatego że jest w metalowej puszce.
Można je jeść ale nie więcej jak dwie puszki w tygodniu, tak mówią spece od żywienia, ale z drugiej strony w dzisiejszym jedzeniu jest tyle chemii, że aż tak bardzo bym się tym wszystkim nie przejmował bo pozostałyby mi tylko kiełki i źródlana woda...
Można je jeść ale nie więcej jak dwie puszki w tygodniu, tak mówią spece od żywienia, ale z drugiej strony w dzisiejszym jedzeniu jest tyle chemii, że aż tak bardzo bym się tym wszystkim nie przejmował bo pozostałyby mi tylko kiełki i źródlana woda...
The sky is the limit.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz