Witam
.
Można jak najbardziej smażyć na maśle klarowanym, to jeden z najlepszych tłuszczów do obróbki tego typu, jak i do pieczenia.
Sotek497Przepraszam za spam. dla wyprostowania to jest Moje makro kcal~3300 b227 w435 t60. Wgl przy 100 wgl to ja bym nie miał za przeproszeniem siły kupy zrobić z rana. Jak dla mnie kombinujesz z tym, że często jesz co innego to bzdura. Powinieneś mieć jedną michę przez ok.4 miesiące. Dopiero wtedy jesteś w stanie określić w jakiś sposób Swój organizm, a takie zmienianie ani korzystnie nie wpływa ani nie daje zamierzonych efektów. Pozdrawiam
Niestety, ale nie ma żadnego uzasadnienia z punktu widzenia dietetyki dla jedzenia tego samego przez dłuższy czas - jest dokładnie odwrotnie: urozmaicona, bogata dieta, to coś dobrego.
Co do porównań kcal, makro - każdy człowiek jest inny (nawet pomimo podobnych parametrów wzrostu i wagi), ma inny metabolizm i aktywność. Po drugie WIEK. 10 lat różnicy wiele zmienia, metabolizm z reguły pomału zwalnia z wiekiem.
Dodatkowo - każdy na swój sposób liczy kalorie, co też może robić różnicę.
Do tego wszystkiego trzeba podchodzić z dużym dystansem.
Pozdrawiam :).