Szacuny
1
Napisanych postów
44
Na forum
137 dni
Przeczytanych tematów
1973
Witam schudłem 2 kg przy wadze 65 kg na 63 kg w ciągu tygodnia wiemn że może to nie zdrowe ale jak wyjaśnicie ta historie
David Goggins historia
David Goggins, urodzony w 1975 roku, pochodzi z ubogiej rodziny z Buffalo w stanie Nowy Jork. Jego dzieciństwo nie było łatwe, pełne było przemocy domowej i rasizmu, a te trudności wywarły na nim głęboki wpływ. Wykorzystując te doświadczenia jako paliwo do swojej wewnętrznej determinacji, Goggins zdecydował, że nie pozwoli swoim trudnym początkom zdefiniować jego przyszłości. Poważną przeszkodą, z którą przyszło mu się zmierzyć, była otyłość. Ważąc prawie 140 kg, zdecydował się na radykalną zmianę. Przez intensywne ćwiczenia i zdyscyplinowaną dietę, udało mu się stracić 48 kg w zaledwie dwa miesiące – to było tylko początkiem jego niezwykłej transformacji.
Zmieniony przez - Nick22 w dniu 2023-05-31 14:58:44
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2751
Napisanych postów
1531
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
14631
Nie rozumiem Twojego posta. Schudłeś 2 kg w 2 tygodnie, sprawa całkowicie normalna n poczatku redukcji, później wszystko zwalnia. Ta historia skopiowana nizej, w ogóle nie n miejscu. Pozatym nie widzę żadnego pytania w poście, według mnie post do usunięcia.
1081
Napisanych postów
3663
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
66921
Osoby na wstępie mocno otyłe lub na samym początku redukcji tracą kilogramy szybciej. Nie porównuj się więc z nikim, bo to że ktoś stracił w krótkim czasie więcej kilogramów nie musi być dowodem, że ma lepsze podejście czy wyniki. Dla człowieka z mniejszą nadwagą takie samo tempo może być nieosiągalne lub wręcz niebezpieczne.
31564
Napisanych postów
21977
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
275116
Na poczatku to normalny spadek i im większa waga wyjściowa tym większy spadek bo schodzi woda , treści jelitowe , żołądkowe , potem glikogen zostaje wypłukany i to wszystko , pamietaj ze u osób z niską waga sama waga nie jest żadnym wyznacznikiem do oceny progresu , posiłkuj się zdjeciami co kilka tygodni i obserwuj ciało w lustrze
29716
Napisanych postów
27113
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
384011
Nie do końca wiem po co ten post napisałeś, ale jeżeli chodzi o gościa który go tu przytoczyłeś to też mi na uwadze to że im większa masa tym większe spadki na uwadze, może nie trzeba wtedy patrzeć tyle na same kilogramy co na utratę procentową masy ciała. Co do twojej utraty masy ciała to po tygodniu jest to całkowicie normalne może nawet w pierwszym tygodniu stracić trzy, a nawet 4 kg ze względu na to że w pierwszym tygodniu – dwóch tygodniach u wódki masy to głównie utrata wody oraz oczyszczanie się jelit