Witam wszystkich,
Po bardzo długiej przerwie ok 7 lat wróciłem na siłownie, zapuściłem się przez ten czas strasznie(wcześniej trenowałem 4 lata).
Aktualne dane w skrócie bo fotki będe wrzucał dziś wieczorem to:
lat: 27
wzrost: 182cm
waga:130 kg
obwód klatki: 139cm
biceps:46cm
(reszta wymiarów wieczorkiem)
Rozpocząłem redukcje po miesiącu rozgrzewki. Przy diecie, aerobach x2 dni w tygodniu, trening siłowy x4 w tygodniu.
Mam pytanie o Scorch Man, zarzywam od 4 dni 3capx2 (tak jak w instrucji) i do tego ok 4-5 L płynów. Dorzucam do tego białko Biogenix Prolongatum rano przed i po treningu, dodatkowo przed t.silowym animo bolic ultimate 7 tab.
Po tygodniu redukcja ok 4kg, tylko mam mały problem ze Scorchem... zauważyłem że w momencie jak go zjem to do 30-45 minut muszę iść do WC, przy czym to nie problem, problem jest w dość nieprzyjemnym pieczeniu "tyłka". Czy może wiecie o co chodzi lub ktoś kto brał scorcha miał podobne dolegliwości
;). Z góry dzięki wielkie za pomoc.
Grzesiek
Waga: 130
Wzrost: 182
Obwód klatki: 139
Obwód ramienia: 46
Obwód talii: 110
Obwód uda: .
Obwód łydki: .
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: .
Aktywność w ciągu dnia: praca,
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia x4 dni na tydzien, aeroby x2 dni na tydzien
Odżywianie: 1
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: kazda
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: scorch man 168cap
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: 3000kal - 2000kal -1500kal
Po bardzo długiej przerwie ok 7 lat wróciłem na siłownie, zapuściłem się przez ten czas strasznie(wcześniej trenowałem 4 lata).
Aktualne dane w skrócie bo fotki będe wrzucał dziś wieczorem to:
lat: 27
wzrost: 182cm
waga:130 kg
obwód klatki: 139cm
biceps:46cm
(reszta wymiarów wieczorkiem)
Rozpocząłem redukcje po miesiącu rozgrzewki. Przy diecie, aerobach x2 dni w tygodniu, trening siłowy x4 w tygodniu.
Mam pytanie o Scorch Man, zarzywam od 4 dni 3capx2 (tak jak w instrucji) i do tego ok 4-5 L płynów. Dorzucam do tego białko Biogenix Prolongatum rano przed i po treningu, dodatkowo przed t.silowym animo bolic ultimate 7 tab.
Po tygodniu redukcja ok 4kg, tylko mam mały problem ze Scorchem... zauważyłem że w momencie jak go zjem to do 30-45 minut muszę iść do WC, przy czym to nie problem, problem jest w dość nieprzyjemnym pieczeniu "tyłka". Czy może wiecie o co chodzi lub ktoś kto brał scorcha miał podobne dolegliwości

Grzesiek
Waga: 130
Wzrost: 182
Obwód klatki: 139
Obwód ramienia: 46
Obwód talii: 110
Obwód uda: .
Obwód łydki: .
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: .
Aktywność w ciągu dnia: praca,
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: siłownia x4 dni na tydzien, aeroby x2 dni na tydzien
Odżywianie: 1
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: brak
Stan zdrowia: dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: kazda
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: scorch man 168cap
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: tak
Stosowane wcześniej diety: 3000kal - 2000kal -1500kal