Szacuny
8
Napisanych postów
629
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5944
Moj problem polega na tym ze od dluzszego czasu wogole nie rosnie mi sila a takie jest teraz moje zalozenie zeby jednak skakala w zwyz.. Czy moze sie do tego przyczynic to ze pracuje fizycznie ? jak pogodzic robote z silownia? co jesc jakie suple kupic jak cwiczyc aby postepy w nabieraniu sily byly znaczne ?
Tak ! Jestem Zbieraczem Sog'ów!
Zaglosuj na mnie,Prosze! =(
Szacuny
0
Napisanych postów
72
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
153
On sie o wszystko pyta czy mam kupic mleko czy herbate czemu niebo jest niebieskie dlaczego ludzie maja biceps z przodu itp człowiek pytanie do skutku pytań jest nieskończona on chce poznac świat !!
Szacuny
11
Napisanych postów
33
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
215
Powodow moze byc wiele i nikt nie jest jasnowidzem co jest przyczyną u Ciebie!Mozliwe ze zly trening,poczytaj o zasadach treningu silowego!Moze zbyt dlugo nie wprowadzales zmian w treningu i miesnie nie reagują juz!Moze przetrenowanie i brak dostatecznej regeneracji albo problem siedzi w diecie!Pozdro
Szacuny
1
Napisanych postów
126
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6984
Luboss szacunek heheh. A do autora. Jeśli chcesz być wielki silny w szybkim tępię wal koks. Większość tematów masz opisane na forum. Podstawa dieta i plan potem suplement do uzupełnienia diety. A jak ci się nie chce to wal koks i masz problem z głowy. Każdy ma inna genetykę przemianę materii. I plan który ma pan X nie będzie pasował Panu Y. Zresztą z upływem lat nabierasz doświadczenia. Ja startowałem z wagi 58kg i wyciskałem 28kg w wieku 16-17lat. Śmieszne ale prawdziwe obecnie warze 88kg i 120kg. Ale za nim do tego do szlem to wiele by tu opowiadać. Nie stosowałem koksu. Dieta i plan potem samo przyjdzie. Pozdr i cierpliwości
Szacuny
6
Napisanych postów
506
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4557
Mechanik nie potrafisz do końca po polsku pisać, a polecasz ludziom koksy ?
Weź sobie te 120 kg puść parę razy na dyńkę to może zmądrzejesz.
Gothic, załóż normalny post w dziale trening, ładnie wszystko rozpisz to Ci ludzie doradzą, tutaj raczej pomocy nie szukaj.
"JAKOŚĆ ODŻYWIANIA MUSI DORÓWNYWAĆ JAKOŚCI TRENINGU"
Szacuny
1
Napisanych postów
126
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
6984
hehe. Polecam koksy?. Nom nawet robię rozpiski. A na marginesie na forum wszystko jest opisane tyko trzeba umieć szukać. Sorry za pisownie "Mgr.Cezaruozo"