Moim najwiekszym mankamentem jets przed ramie, wszedzie mam przyrosty tylko nie tam,jest nieporoporcjonalne do reszty(zobaczcie profil), cwicze intensywnie, dobrze sie odzywiam, wpierniczam odzywki i lipa dalej jets male. Chce miec wielkie,grube przed ramie(jak mafiozi hehe). Moze znacie jakies bardzo "katujące" przedramie cwiczenie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
hehehe 187
codo żył.
też mam za***iste zyły--grube takie--mi tam się to podoba--ale nie każdemu--czego to jest oznaką??--dobrze, źle czy obojętnie
-----====(D-B-Z-team)====-----
--=
=--
codo żył.
też mam za***iste zyły--grube takie--mi tam się to podoba--ale nie każdemu--czego to jest oznaką??--dobrze, źle czy obojętnie
--=

...
Napisał(a)
tak weź jakis drązek ,doczep linke powies na niej ciężarek i nawijaj
i rozwijaj ,aż padniesz - to jest chyba najbardziej ukatrupiające
przedramiona cwiczenie
Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
i rozwijaj ,aż padniesz - to jest chyba najbardziej ukatrupiające
przedramiona cwiczenie

Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
...
Napisał(a)
po profilu nie można stwierdzić ze jest nieproporcjonalne do reszty.
Do tego przedramie po bicepsie.
napisz jak ćwiczyłeś dotychczas.
------------------------------
Text tygodnia:
"CZe mma takie pytanie np chodzi mi oprzemiane materi tu chodzi o to ile razy sie wydala kal tak ??????? ja np sram raz na dzien czy to d przemiana a moj koelga 3 raxy kto wiecej przytyje ????????"
"Moderator w dziale Trening"
Do tego przedramie po bicepsie.
napisz jak ćwiczyłeś dotychczas.
------------------------------
Text tygodnia:
"CZe mma takie pytanie np chodzi mi oprzemiane materi tu chodzi o to ile razy sie wydala kal tak ??????? ja np sram raz na dzien czy to d przemiana a moj koelga 3 raxy kto wiecej przytyje ????????"
"Moderator w dziale Trening"
...
Napisał(a)
Chce miec wielkie,grube przed ramie(jak mafiozi hehe). Moze znacie jakies bardzo "katujące" przedramie cwiczenie ?
No to jest tekst ****a.
tekst tygodnia!!!!
No to jest tekst ****a.
tekst tygodnia!!!!
...
Napisał(a)
swoją droga ciekawe ile w tym przedramieniu ma ze odstaje ,bo pozostałe wymiary są już rzeczywiście 'słuszne'
Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
Pozdrawiam
Kilop
Doradca w dziale Trening
...
Napisał(a)
hehe :) Brutus dotychczas robilem przed ramie,przyządem ktorego nazwy nie znam. Wyglada to tak: mały gryfik, dlugosc jakies 50cm, na jego bokach cięzary(zakldalem po 10 kilo z kazdej) i przetaczalem ten gryf po dloniach potem spowrotem tak jak bym to "nawijał" wiem ze gadam od rzeczy ale nie znam za bardzo tych pojeciach "Pakernianych" przyżądów.
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=55118&forum_id=8&Topic_Title=&forum_title=Trening
-///---///-Każdy rozstęp oznacza postęp-///---///-
-///---///-Każdy rozstęp oznacza postęp-///---///-
sizeXL na youtube:
https://www.youtube.com/user/integer2006
...
Napisał(a)
Jeżeli wynonywaleś tylko jedno ćwiczenie to nie dziw się że przedramiona odstają od reszty...uginanie nadgarstków nachwytem - ok, ale dodaj do teko janieć ćwiczenie robione w nachwycie, albo tak jak mówi kilop, zawijaj linę na drążek, sam wykonywalem to cwiczenie i wierz mi że jest to chyba najlepsze ćwiczenie jakie wymyslono, choć chyba zapomniane...
"Będą w owym czasie pogłoski o walających się tu i tam róznych przedmiotach...A! I bedzie z tego powodu wielkie zamieszanie, bo nikt tak naprawdę nie będzię wiedział gdzie znajdują sie te małe rzeczy, te drobiazgi z rączką i podstawką w kształcie raffi.
W owym czasie przyjaciel zgubi młotek swojego przyjaciela a dzieci nie będą wiedziały gdzie znajdują się rzeczy ich rodziców które ich rodzice położyli tam poprzedniega dnia około godziny 20.00..."
"Będą w owym czasie pogłoski o walających się tu i tam róznych przedmiotach...A! I bedzie z tego powodu wielkie zamieszanie, bo nikt tak naprawdę nie będzię wiedział gdzie znajdują sie te małe rzeczy, te drobiazgi z rączką i podstawką w kształcie raffi.
W owym czasie przyjaciel zgubi młotek swojego przyjaciela a dzieci nie będą wiedziały gdzie znajdują się rzeczy ich rodziców które ich rodzice położyli tam poprzedniega dnia około godziny 20.00..."
Wesoły wegan :)
...
Napisał(a)
Balrog fajny masz wzrost!!-
Ja też nażekałem na przedramiona chodź ty jesteś dużo więkrzy odemnie--to może zadziała na ciebie to samo.
Zawsze po bicepsie robiłem 2s.-nachwytem (ale byłem oparty plecami o ławke--lekki skos do tyłu i ręce przed siebie ale troche niżej)--fajnie mi wchodzi
potym 2s. ze sztangą z tyłu stojąc.
codo pierwszego ćwiczenia to nigdzie takiego nie widziałem, w atlasie też nie ma--ale tak jakoś se tak zrobiłem i mi się spodobało--najważniejsze, że działa i mam widoczne mięśnie przedramion.
Może na ciebie też zadziała.
--=
=--
Ja też nażekałem na przedramiona chodź ty jesteś dużo więkrzy odemnie--to może zadziała na ciebie to samo.
Zawsze po bicepsie robiłem 2s.-nachwytem (ale byłem oparty plecami o ławke--lekki skos do tyłu i ręce przed siebie ale troche niżej)--fajnie mi wchodzi
potym 2s. ze sztangą z tyłu stojąc.
codo pierwszego ćwiczenia to nigdzie takiego nie widziałem, w atlasie też nie ma--ale tak jakoś se tak zrobiłem i mi się spodobało--najważniejsze, że działa i mam widoczne mięśnie przedramion.
Może na ciebie też zadziała.
--=

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!