Moze mi ktos powiedziec co mam zrobic aby oba płaty klatki piersiowej yły rowne(jeden jest o duzo wiekszy od drugiego)Nie wiem co mam robic (strona na ktorej mięsien szybciej sie rozwiną jest silniejsz,przy robieniu klatki) prosze o pomoc z gory dzikuje.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hmm tez mam ten kłopot lewa gorna czesc klatki jest wieksza poki co proboje robic wszystko normalnie i nieciagnac lewa strona tylko wyciskac rowno pomimo ze czuje zapas sił w lewej rece :) ale posłucham z checia rad bardziej doswiadczonych forumowiczow bo sam jestem ciekaw jak temu przeciwdziałac :) pozdrawiam
Prawdziwy wróg cie nigdy nie opuści =)
...
Napisał(a)
Ćwiczyć dalej i się tym nie przejmować. Co jedynie można spróbować odłożyć na jakiś czas sztange i przerzucić się na same sztangielki. Genetyke ciężko zmienić. Poza tym nikt nie jest idealnie symetryczny.
moderator na insomni
...
Napisał(a)
Duramen Ty zawsze powiesz coś mądrego , powinni Cie zrobić modem

trening -> ból -> rozwój
...
Napisał(a)
Nie nie. Ja na moda nie!!!! Co najwyżej bolda jakiegoś

moderator na insomni
...
Napisał(a)
Nawet kulturyści mają dysproporcję, co prawda niezbyt widoczne, ale i ich to dotyczy. Po prostu ćwicz dalej, dbając o technikę przy robieniu klatki, a z czasem to się wyrówna.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!