Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
499
Witam!!
Pisze bo od niedawna , właściwie od 3 miesięcy mam zastój : bicepsy nie chcą mi rosnąć zmieniam plany treningowe intensywność wykonywania ćwiczeń ale ciągle zero efektów!!! tylko mam przyrosty masy na klacie i plecach.
Intensywność wykonywania bicepsu 2 x w tygodniu łącznie 16 serii na tydzień po 10 powtórzeń.
Brałem już Gainera. 2 x kreatyne mono i jabłczan i niewiem jaki teras mógł bym zastosować suplement??
Wzrost: 172cm
Waga: 69kg
Biceps: 34cm
Obwód klatki: 117cm
obwód pasa: 76cm
Dieta: brak ale dobieram odpowiednie składniki posiłku jak kurczak ryż rybki sałatki ....
Staż treningowy: 13 miesięcy
Szacuny
291
Napisanych postów
17217
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
86319
Czy na podstawie Twoich wymiarów i wieku mamy ocenić co jest nie tak w Twoich treningach?
Narazie wychodzi mi na to, że przez ostatnie 13 miesięcy ćwiczysz takim samym planem, ze szczególnym celem zajechania bicepsów, tak żeby nie miały możliwości wzrostu.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
121
Racja bez djety nie zrobisz jakiś tam mega przyrostów!!
mogę ci dać rade wiem że zaraz wszyscy mnie zbluzgają!!
ale tak zrobił mój kolega gdy przyrosty ustały!
Miesiąc przerwy ---- i dalej jazda!
Szacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
lord2u niby dlaczego powinno sie wiecej jesc? Przeciez zapotrzebowanie kaloryczne spada No chyba ze ktos przez ten miesiac sie chce oblac tluszczem to spox.
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
499
raczej plan treningowy zmieniam co 1 miesiac intensywność zmiany ćwiczeń połączenia ćwiczeń przerwy pomiedzy seriami. próbowałem już tej przerwy i dalej lipa... Wyczytałem ze jednym trudniej zrobić bica, ze zalerzy to od jakiś wiązań mięśni czy cos ale dokładnie nie wiem. POradzi mi ktos jakiś suplement?? i co dalej z tym mam robić zrobiłem sobie dietke i zaczynam od nowego miesiąca.. Jeśli mogę prosić to o odzew na gg