Mam od dluzszego czasu problem z tricepsami, tzn. lewy jest wiekszy, bardziej ubity i generalnie bardziej wycwiczony niz prawy. Nie mam pojecia co jest tego przyczyna, probowalem roznych cwiczen, probowalem robic nawet wiecej powtowrzen na miesien prawy (o 2-3 powt w serii). Aktalnie glownie cwicze tricepsy wyciskanie francuskie sztangielka w siadzie jedna reka. Oczywisice bez problemu wyczuwam ze lewa reka jestem w stanie wycisnac sztangielke kilka razy wiecej, nie robie tego jednak zaczynam cwiczyc od prawej i tyle powt co na prawej robie lewą.
Różnica miedzy lewym a prawym jest dosc znaczna, nie mam jak wrzucic zdjec - i nie mam pojecia czym jest to spowodowane.. Jestem praworeczny jakby mialo to jakies znaczenie...
Mial ktos podobny kłopot, wie jak go rozwiazac? Jak mam zaplanowac teraz cwiczenia?
-- Jesli dzial jest zly to prosze przeniescie gdyz nie wiem byc moze tu sie to nie nadaje, prosze jednak nie usuwajcie.
Zmieniony przez - 20makro w dniu 2009-10-20 15:13:18
Różnica miedzy lewym a prawym jest dosc znaczna, nie mam jak wrzucic zdjec - i nie mam pojecia czym jest to spowodowane.. Jestem praworeczny jakby mialo to jakies znaczenie...
Mial ktos podobny kłopot, wie jak go rozwiazac? Jak mam zaplanowac teraz cwiczenia?
-- Jesli dzial jest zly to prosze przeniescie gdyz nie wiem byc moze tu sie to nie nadaje, prosze jednak nie usuwajcie.
Zmieniony przez - 20makro w dniu 2009-10-20 15:13:18