Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
869
Witam.Ćwiczyłem trening Mawashiego dla początkujących, doszłem do 5 tygodnia-4 obwody-wersja łatwiejsza, robię we WT-CZW-SO i miałem przestawić się na wersję trudniejszą od 2 serii do 4 a później zwiększać obciązenie.Czyli miałem po prostu zacząć 6 tydzien, w którym jest albo wersja trudniejsza albo obciązenie większe.Jednak złapała mnie choroba, mam antybiotyk na tydzień ( mam coś z gardłem ) i jak skończę antybiotyk ( 14 marzec ) i jeszcze trochę przerwy, gdzieś z 4 dni to kiedy mam zacząć.Od początku czyli 1 tygodnia i znowu robić ten zaległy miesiąc i stracić ten miesiąc czy robić np. od 6 tygodnia czy np od 4 ? Proszę o pomoc.
Szacuny
1
Napisanych postów
75
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
645
Trening zaczniesz 18 marca no to ok,a co do treningu to móglbys zobaczyc czy bys dal rade go zrobic jezeli tak to jedziesz od poziomu na ktorym skonczyles, jeżeli antybiotyki i choroba na tyle cie osłabily a na pewno cie nawet troche osłabiły to poziom w dól.
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
869
Aha, czyli jak mnie nie osłabiły to mogę spróbować od 6 tygodnia czyli od wersji trudniejszej po 2 obwody ( tam gdzie skończyłem )
A jak mnie osłabiły, to od 4-5 tygodnia po 4 obwody wersji łatwiejszej, tak?