Szacuny
0
Napisanych postów
181
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7061
Witam.Wiem ze ten temat juz był ale mam kilka pytań.Aktualnie posiadam siłownie na strychu i mam taki je****** sąsiadów pod siłownia.Najpierw chcieli mnie zastraszyć i mówili ze nie bd miał tam siłowni to ja odpowiedziałem ze proszę bardzo niech dwonia od razu na policje.Po miesięcy dowiedziałem sie ze poszli złożyć skargę do adm ze niby im pękają tynki w mieszkania(i tu sie ubawiłem bo na siłce jest pełna kultura a obciążenia mam tam ok 70kg wiec nawet jak by to spadło z metra to gów*o by to dało i tynki by zostały całe).Jest jakieś prawo ze nie można mieć na strychu siłowni?Mieszkam w bloku ok 8 rodzin;)
Szacuny
10
Napisanych postów
4401
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22973
Gothiic niestety nie wiem skąd masz takie informację bo muzyka między 6-22 nie może grać głośno bo jest cisza nocna, mało tego nawet za dnia nie może napi**dalać narusza to "zasady współżycia sąsiedzkiego" i jak ktoś zadzwoni na policję, przyjadą to musisz to ściszyć. Tak jest że niby można ale nie może to przeszkadzać innym, wszystko zależy od sąsiadów widzę że Ty masz tolerancyjnych jak możesz nute w nocy głośno słuchać a co do tego tynku chociaż wydaje mi się to nie możliwe bo autor mówił że kultura jest i nie rzucają żelastwem ale załóżmy że odpada, Ty byś sam remontował za swoją kasę, marnował byś swój czas, czy byś kazał robić to temu kto to rozwalił??
Szacuny
0
Napisanych postów
181
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
7061
Gdybym jeszcze walił tymi ciężarami(o ile 70kg to "ciężar") to by było nie halo ale jak powiedziałem kultura jest,z racji tego nawet ze ćwiczę o 19 tak do 21 wiec wypada być cicho.To jak ADM ma prawo mi zamknąć siłownie czy nie zbyt?Myślałem nad zakupem mat ażurowych,zawsze by przejęły trochę energii podczas odkładania ciężarów.Macie jakieś inne pomysły? A co do remontu sąsiadów to mówili mi ze właśnie go zrobili wiec chyba to zrobili na odpie**ol
Szacuny
10
Napisanych postów
4401
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22973
maty ażurowe to najlepszy pomysł-bardzo dobrze wygłuszają. Administracja ma niestety prawo zamknąć Ci siłownie. Ćwiczyć wcześniej nie możesz? musisz się jakoś ugadać z tymi sąsiadami żeby nie szli do administracji, bo Ci zamkną tą siłkę na pewno