Szacuny
0
Napisanych postów
213
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4382
Witam!
Prosze o pomoc z rospiskiem treningow!juz troche o tym poczytalem ale dalej nie wiem jak sobie zrobic rospiske.
Cwicze 2 miesiace mam 188cm. i waze 70kg. mam zamiar kupic sobie kreatyne+dekstroza.Robie codziennie 100 brzuszkow i 50 pompek czy to dobrze i mam zamiar cwiczyc 3 dni w tyg.poniedzialek,sroda,piatek;)
Z gory dzieki wszystkim co pomoga=)
Szacuny
4
Napisanych postów
398
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2880
po co ci klata 2 razy w tygodniu wywal klate w piatek to po pierwsze
po drugie jak juz chcesz cwiczyc triceps z klata to nie rob na triceps wyciskania w waskim tylko zrob np. francuskie lezac do czola
na barki 2 pierwsze cwiczenia moga byc ale to 3 to zrow w opadzie tolowia
na plecy wywal to drugie wioslowanie a dodaj np. podciaganie na drazku 4serie do maksa albo sciaganie wyciagu gornego do klatki/karku 15 12 10 8
jeszcze raz powiem wywal ta klate w piatek a dodaj nogi
reszta chyba moze byc
pozdro
i znow sie powtorze: ZANIM ZACZNIESZ CWICZYC POCZYTAJ O TYM DUZO!!!
Szacuny
4
Napisanych postów
398
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2880
daj se spokuj z kreatyna na poczatku to dobre dla kogos kto juz cwiczy troche narazie sila i tak ci pojdzie elegancko bez zadnych supli a o rozpisce poczytaj i cos napisz a potem daj do oceny nikt ci nie napisze planu tak na zawolanie bez twojego wysilku
pozdro
Szacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
z kreatyna daj se spokuj ja jadlem na poczatku i roslem tak samo jak bym jej nie jadl wiec szkoda kasy. a jezeli bedziesz robil te pompki i brzuszki to napewno zwiekszysz wytrzymalosc miesni ale moze i tez chyba dojsc do redukcji masy miesniowej wiec ja bym nie ryzykowal. jak znajdziesz plan to mozesz sie zglosic