Kumpel był u dietetyka który podesłał mu co w który dzień ma robić ale jest problem, z tego co czytam to nie pasuje mi to w ogóle łączenie poszczególnych partii ( tak wiem nie ta sama dieta dla kazdego, nie te same cwiczenia etc. ale nie o to sie rozchodzi )
Lece na siłownie przeważnie poniedziałek, wtorek, czwartek.
W tym tygodniu niestety wypadło poniedziałek, środa, piątek więc bywa różnie.
Dzien 1 - klata + barki
Dzien 2 - plecy
Dzien 3 - biceps + triceps
Biegam po 20 - 25 minut ( około 4 kilometrów ) - i tu pytanie w które dni biegać, ile razy w tygodniu.
Chciałbym do tego dorzucić domowe ćwiczenia - pompki, brzuszki ( ew 6weidera ) i podciaganie na drązku.
Nie mam pojęcia jak to wszystko pogodzić i mam nadzieje, że ktoś mi pomoże zamiast pisać bym poszukał w podpiętych tematach gdzie w każdym napisane jest coś innego ( tak, tak nie potrafie szukać. )
Lece na siłownie przeważnie poniedziałek, wtorek, czwartek.
W tym tygodniu niestety wypadło poniedziałek, środa, piątek więc bywa różnie.
Dzien 1 - klata + barki
Dzien 2 - plecy
Dzien 3 - biceps + triceps
Biegam po 20 - 25 minut ( około 4 kilometrów ) - i tu pytanie w które dni biegać, ile razy w tygodniu.
Chciałbym do tego dorzucić domowe ćwiczenia - pompki, brzuszki ( ew 6weidera ) i podciaganie na drązku.
Nie mam pojęcia jak to wszystko pogodzić i mam nadzieje, że ktoś mi pomoże zamiast pisać bym poszukał w podpiętych tematach gdzie w każdym napisane jest coś innego ( tak, tak nie potrafie szukać. )