Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12
Witam
Ćwicze od 6 miesiecy robie masówke i ostatnio zauważyłem problem prawa czesc klatki jest wieksza niz lewa roznica robi sie coraz bardziej widoczna... co mam robić? narazie przerwalem trening i postanowiłem robić pompki żeby wyrównac obie strony i podrzeźbić sie... może powinienem dodatkowo robić jakieś ćwiczenia tylko na lewa strone? Prosze o pomocne rady
Szacuny
1
Napisanych postów
643
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6889
Ja bym proponował dodać do treningu ćwiczenia na klatę ze sztangielkami (wycisk), tylko pamiętaj żeby nie przeginać z ciężarem w tym ćwiczeniu a raczej skupić się na technice i pełnym,dokładnym zakresie ruchu.
Jeszcze masz mały staż, więc wszystko przed tobą, troche za wcześnie jeszcze jak dla mnie na oceny jak co się rozwija. I dej spokój z tą twoją rzeźbą
CZŁOWIEK , KTÓRY PRZENOSI GÓRY , MUSI ZACZĄĆ OD KAMYKÓW
_..::You can do anything you set your mind to, man::.._
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12
własnie gdyby to była taka nie bardzo widoczna różnica to bym nie siał pańki ale jak ja to widze to coś jest nie tak.. nie chce żeb sie to pogłębiało... z tego co zauważylem to zawsze mam prawa strone bardziej napietą po treningu..
Szacuny
1
Napisanych postów
643
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6889
Ciężko tak na sucho coś poradzić, ale przedewszystkim skup się na TECHNICE wykonywania ćwiczeń a nie ciężarach, zobaczysz, czy ta dysproporcja będzie się pogłębiać. Poczytaj podwieszone posty z działu trening na temat poprawnego wykonywania wyciskania na klatę, jest tam naprawdę bardzo dokładnie opisane co i jak. Równie dobrze może to być wina genetyki.
CZŁOWIEK , KTÓRY PRZENOSI GÓRY , MUSI ZACZĄĆ OD KAMYKÓW
_..::You can do anything you set your mind to, man::.._