Panowie problem polega na tym ze nie wiem co mam robic nigdy nie miałem problemu z brzuchem zawsze był plaski przez wakacje duzo jadlem i nie powiem ze były to twarogi hehe i teraz mam 84 w pasie a mam 175 wzrostu jest to sporo widze ze wystaje od miesiaca cwicze go na kazdym treningu na siłowni na laweczce i takiej maszynie ale nic to nie daje. wiec czy moze mi ktos jakis trening rozpisac albo aeroby bo zupełnie sie na tym nie znam bo nigdy nie miałem z tym problemu i nawet nie musiałem go cwiczyc zeby był wyzezbiony :/ POMOCY
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Hmm, najpierw musisz wiedzieć, że ćwiczenia na mięśnie brzucha nie pomogą ci walczyć z jego obwodem, wręcz przeciwnie. Jeśli chcesz schudnąć potrzebne będą ci aeroby, ewentualnie HIIT no i najważniejsze - dieta. Teraz troche będzie o to ciężko bo pogoda nam nie dopisuje, a biegi są najskuteczniejsze, zostaje rowerek na siłce ;)
Ja to bym sobie już dał z tym spokój, trzymał się w miarę jakiej przyzwoitej diety przez jesień i zimę (poprostu jadł zdrowo) a ostro zaczął na przyszły sezon, tymczasem - rób mase :P
Ja to bym sobie już dał z tym spokój, trzymał się w miarę jakiej przyzwoitej diety przez jesień i zimę (poprostu jadł zdrowo) a ostro zaczął na przyszły sezon, tymczasem - rób mase :P
CZŁOWIEK , KTÓRY PRZENOSI GÓRY , MUSI ZACZĄĆ OD KAMYKÓW
_..::You can do anything you set your mind to, man::.._
...
Napisał(a)
stary mase to ja zrobie o to sie nie boje tylko chce miec ladny ten brzuch bo mnie to denerwyje jak sie na koszulce odznacza haha :P POMOCY to mowisz rowerek ile czasu?
...
Napisał(a)
Hmm nie wiem czy dasz zrobic mase z płaskim brzuchem...
Nie marudz tylko bierz sie za treningi rob 1 raz w tyg przynajmniej brzuch a za rok jak sie wyrzezbisz napewno beduizesz zadowolony pozdrp
Nie marudz tylko bierz sie za treningi rob 1 raz w tyg przynajmniej brzuch a za rok jak sie wyrzezbisz napewno beduizesz zadowolony pozdrp
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!