eloo szukam pomocy moze znajda ja tutaj :D otoz mam 17 lat mierze 170cm i waze 52kg, jestem chudy :P od jakichs dwoch tygodni zaczalem chodzic na silownie i chcialbym sie dowiedziec jak cwiczyc i co jesc zeby przybrac na masie. Tak z 10-15 kg chcialbym przytyc tak jak najszybciej , ale wiem ze kazdy ma inny organizm i u kazdego to inaczej wychodzi . na silownie chodze 5 razy w tygodniu . Prosze o pomoc w sprawie treningow i odzywiania . Z gory THX !! :P P.S jak najszybciej chcialbym przytyc :P
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na szybko to sobie wiesz co można zrobić ;]
DIETA+ trening na mase i bedziesz rósł. Tak poza tym szybkość przyrostów jest także zależna od genetyki, więc jeżeli masz ją dobra to twoje marzenie, zeby szybko przytyć może się spełnić ;)
www.kulturystyka.pl/atlas zacznij od lektury tego
DIETA+ trening na mase i bedziesz rósł. Tak poza tym szybkość przyrostów jest także zależna od genetyki, więc jeżeli masz ją dobra to twoje marzenie, zeby szybko przytyć może się spełnić ;)
wuder
...
Napisał(a)
na szybko to sobie wiesz co można zrobić ;]
edit. sorry panowie ale jakieś problemy z łączem, wykasujcie jeden post bo 2 wyskoczyło :-/
Zmieniony przez - wuder w dniu 2004-11-25 23:31:28
edit. sorry panowie ale jakieś problemy z łączem, wykasujcie jeden post bo 2 wyskoczyło :-/
Zmieniony przez - wuder w dniu 2004-11-25 23:31:28
wuder
...
Napisał(a)
Zapraszam do Cykliczności.
PORADY INDYWIDUALNE - www.dobierz-trening.pl
ZAINTERESOWANY PORADĄ - PISZ GG:7426473
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!