Szacuny
0
Napisanych postów
17
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
112
Witam mam problem z brzuchem nie mogę go niczym spalić ćwiczę brzuch już 3-4 lata codziennie lub prawie codziennie kto nie wierze to nie. I wygląda na taki rozdędy itp nie wiem co mam już robić na siłownie chodzę 2 lata, do tego biegam i dorzucam ćwiczenia na brzuch próbowałem już kilka treningów a6w przerobiłem już 3 razy kuypowałem treningi nic jestem już zdesperowany już myślałem nad lipozą iniekcyjna albo innymi rzeczami podobnymi diete trzymam cały czas niekiedy wspomagam się białkiem
Szacuny
24
Napisanych postów
2956
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
80905
Witam mam problem z brzuchem nie mogę go niczym spalić ćwiczę brzuch już 3-4 lata codziennie lub prawie codziennie I wygląda na taki rozdędy itp nie wiem co mam już robić
na siłownie chodzę 2 lata
Prawde bedzie niestety bolesna, ale - straciles te cztery lata. A wystarczylo najpierw poczytac, popytac sie i juz wiedzialbys, ze tak cwiczac niczego nie osiagniesz.
do tego biegam i dorzucam ćwiczenia na brzuch próbowałem już kilka treningów a6w przerobiłem już 3 razy
Jak wyzej, o szostce weidera krazy wiele mitow, a prawda jest, ze to zwyczajny syf.
diete trzymam cały czas niekiedy wspomagam się białkiem
Jak ta dieta wyglada? Ogolny bilans kcal, rozklad bialek, tluszczy, weglowodanow na kilogram masy ciala?
Zmieniony przez - Ballomus w dniu 2011-05-25 11:39:55
Szacuny
0
Napisanych postów
375
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2054
Brzuch mozesz miec rozdety przez jakas chorobe gastronomiczna, albo przez wlasnie nieodpowiednia diete. Moze udaj sie do gastrologa :i refluks i te sprawy :o
Bogatym nie jest ten kto posiada, lecz ten, kto daje.
Szacuny
399
Napisanych postów
72270
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
304533
stosuje dietę 1500 kcal
Dziękuję, dobranoc. Masz odpowiedź na Twoje pytania dotyczące dotychczasowych niepowodzeń.
Plus jeszcze niewłaściwy trening i efektem mogła być tylko całkowita porażka.
Szacuny
2
Napisanych postów
379
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
5635
Tak jw. Rozdęty brzuch może być od dużej ilości węgli lub pierdy typu kola, czipsy itp. Ballomus dobrze nazwał 6 weidera mitami. Od 2 miesięcy ćwiczę brzuch raz w tygodniu siłowo, a efekty są zadowalające.
Szacuny
2
Napisanych postów
112
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1823
i Ty człowieku piszesz w dziale dla zaawansowanych jak nawet nie masz o niczym pojecia .... a do tego na pojedyncze pytanie jest juz inny dzial lub temat ...