Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
61
Witam wszystkich mam 15 lat i ćwiczę od 2 tygodni
Mam problem z bicepsem i tricepsem a mianowicie lewą rękę mam mniejszą niż lewa ( jestem prawo ręczny ) Podczas treningów staram się więcej ćwiczyć prawą ręką lecz to nie daje żadnych efektów.
Możecie mi coś pordzić...?
Foto
Szacuny
1
Napisanych postów
82
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2820
A ja mam pytanie skoro już w tym temacie jestem - Otóż moje bicepsy koffane nie mają zakwasów - z tricepsem miałem to samo ale teraz dotyrałem i jest spoko. A biceps za nic - nawet ćwiczyłem więcej serii ostatni i nic. Ćwiczenia robię starannie i powoli, nie wacham się nic
Szacuny
25
Napisanych postów
2351
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
45122
Zakwasy nie są wyznacznikiem dobrego treningu , ja jak sie dobrze rozgrzeje a potem rozciągne po treningu to prawie wogóle ich niemam. Jak czujesz bicepsy podczas ćwiczeń to jest dobrze i nie szukaj zakwasów.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Edzio94 jesteś masochistą???
owszem ból przy treningu jest czymś normalnym bo na tym to polega żeby mięśnie pracowały i miały impuls do wzrostu. a nie jak niektórzy boli to odrazu odłożyć...
pzdr
Szacuny
12
Napisanych postów
2885
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
32920
Dokladnie zakwasy nie swiadcza o dobry treningu, choc fajnie je miec- daja komfort psychiczny :)
Ale warto co jakis czas zmieniac trening zeby dawac nowe bodzce miesniom, no chyba ze to robisz to ok.